Описание

АДРЕС Недвижими Имоти продава тристаен апартамент в нов комплекс от затворен тип, разположен на 2 км от центъра на Сандански. Обща площ – 84,66 кв. м, застроена площ – 76,94 кв. м, разпределена на дневна с кухненски кът и трапезария, две спални, санитарен възел, антре и балкон. Апартаментът е разположен на първи жилищен етаж и има изложение югозапад/северозапад.
Имотът се продава в следния вид: стени – фина мазилка и латекс; подове – теракота и ламиниран паркет; - санитарен възел: фаянс и теракота, напълно оборудван; дограма - от PVC, петкамерен стъклопакет с 4 мм К-стъкло; външна врата - от PVC, интериорни врати – от MDF; пълно окабеляване за телефон, кабелна телевизия, интернет и домофон.

МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ.
Сградата е разположена в комплекс от затворен тип, построен в с. Поленица – бъдещ квартал на курортния град Сандански. Комплексът се състои от няколко сгради ниско строителство, има добре оформени и поддържани алеи и озеленени площи, както и басейн. Районът се характеризира с изключително чист въздух и благоприятни въздушни течения, осигуряващи прохлада в горещите летни дни. В населеното място има магазини и заведения, а разположеният в близост 4-звезден СПА-комплекс „МЕДИТЕ” предлага басейни с минерална вода, тенис-корт и спа процедури.

СГРАДА.
Сградата е построена през 2008 г., има стоманобетонна конструкция и тухлени стени. Фасадата е топлоизолирана и боядисана в два топли, слънчеви цвята. Входът на сградата е обезопасен. Общите части се поддържат в отлично състояние. Сградата има издадено удостоверение за въвеждане в експлоатация /Акт 16/ от 01.09.2009 г.

ПРЕДИМСТВА.
- Напълно завършен нов апартамент;
- Функционално вътрешно разпределение;
- Удобен и бърз достъп до Сандански по асфалтов път.

Купувачът заплаща агентско възнаграждение в размер на 3 %. Възможно начисляване на ДДС - моля, попитайте обслужващия Ви брокер.

Цена: 44870 евро!

За контакти

Румяна Иванова Калъмбова
0888999359
Сандански
Имейл: rkalambova@address.bg
Нов тристаен апартамент на 2 км от СанданскиНов тристаен апартамент на 2 км от СанданскиНов тристаен апартамент на 2 км от СанданскиНов тристаен апартамент на 2 км от Сандански