Описание

АДРЕС Недвижими Имоти продава етаж от къща в широкия център на Сандански. Застроена площ – 85 кв. м, разпределена на кухня с остъклен балкон, хол с балкон, две спални /едната от които е преходна откъм хола/, санитарен възел и антре. Жилището е разположено на първи жилищен етаж, с изложение изток/юг.
Състояние на имота: стени – фино завършени; под – дюшеме и теракота; дограма – PVC; входна и интериорни врати – дървени; санитарен възел – напълно оборудван; Жилището се предлага частично обзаведено, след направен ремонт. Към имота има и складово помещение със светла част /стая/ с площ от 16,30 кв. м и тъмна част /мазе/ с площ от 13,10 кв. м, както и 100 кв. м идеални части от парцела.

МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ.
Сградата е разположена в широкия център на град Сандански, в близост до детска ясла, училище и магазини за хранителни и промишлени стоки. Главната пешеходна улица е на около 5-10 минути пеша.

СГРАДА.
Сградата е построена през 1977 г., има стоманенобетонна конструкция и тухлени стени. Общите части се поддържат в добро състояние, входната врата е обезопасена.

ПРЕДИМСТВА.
- функционално вътрешно разпределение;
- добра локация и чудесна панорамна гледка;
- в близост до центъра на града.

Имотът може да бъде закупен с ипотечен кредит, осигурен с безплатното съдействие на нашата агенция.

Купувачът заплаща агентско възнаграждение в размер на 3%. Възможно начисляване на ДДС - моля, попитайте обслужващия Ви брокер.

Цена: 44000 евро!

За контакти

Светлана Трендафилова
0882903044
Сандански
Имейл: strendafilova@address.bg
Етаж от къща 85 кв. м в СанданскиЕтаж от къща 85 кв. м в СанданскиЕтаж от къща 85 кв. м в СанданскиЕтаж от къща 85 кв. м в Сандански