Описание

АДРЕС Недвижими Имоти продава двуетажна къща с дворно място в известната местност Нишан Таши на гр. Сандански. Застроена площ на къщата – 71,81 кв. м, разгъната застроена площ – 161,01 кв. м и бруто площ - 206,05 кв. м. Сградата е с едно жилище, решено с подземен етаж за складове, приземен етаж с кухня - столова /16,27 кв. м/, дневна /26,23 кв. м/, антре със стълба за втори етаж с гардероб и санитарен възел. На втори етаж са разположени две спални /25,10 кв. м/ и /19,64 кв. м/, балкон /11,88 кв. м/, баня /6,26 кв. м/ и антре със стълба. На трето ниво има складови помещения и една стая с балкон в подпокривното пространство. Избраното архитектурно решение осигурява ползването на двора като продължение на дневната и кухнята. Къщата е разположена в северната част на парцела, който е с площ от 1123 кв. м и е заграден отвсякъде с плътна ограда. Дворното място е озеленено и добре поддържано. Има посадени около десетина плодни дръвчета – бадем, смокиня, ябълки и др. Големината на двора дава възможност да бъде построен гараж непосредствено до северната стена на къщата, да се изгради барбекю, беседка или плувен басейн.

МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ.
Обектът е изграден във ваканционния район Нишан Таши - място с отлична панорама към града и околните планински възвишения, на около 700-800 м от прекрасния парк на града, главната пешеходна и търговска улица, басейни с минерална вода, СПА хотели, тенискортове, в близост до общинската болница, множество магазини, аптеки и кооперативния пазар. Достъпът от града е по асфалтов път, като само последните метри са по чакълиран път.

СГРАДА.
Сградата е нова, монолитна, със стоманобетонна конструкция и неносещи стени от керамични блокове. Построена е с качествени материали и внимание към детайлите. Сградата има издадено удостоверение за въвеждане в експлоатация /Акт 16/.

ПРЕДИМСТВА.
- нова, масивна здрава къща;
- удобен за целогодишно обитаване дом;
- голямо собствено дворно място;
- близост до градския парк и главната търговска улица;
- спокоен жилищен район.

Имотът може да бъде закупен с ипотечен кредит, отпуснат с безплатното съдействие на нашата агенция.

Купувачът заплаща агентско възнаграждение в размер на 3 %. Възможно начисляване на ДДС - моля, попитайте обслужващия Ви брокер.
Цена: 140000 евро!

За контакти

Светлана Трендафилова
0882903044
Сандански
Имейл: strendafilova@address.bg
Двуетажна къща в Нишан Таши - СанданскиДвуетажна къща в Нишан Таши - СанданскиДвуетажна къща в Нишан Таши - СанданскиДвуетажна къща в Нишан Таши - Сандански