Описание

АДРЕС Недвижими Имоти продава тухлена къща с гараж и дворно място в с. Генерал Тодоров, само на 15 км от балнеологичния курорт Сандански и град Петрич. Населеното място се отличава с добре уредена инфраструктура, наличие на магазини и кафенета, както и транспортни връзки с населените места в областта - посредством влак и автобус.

МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ.
Къщата се намира близо до центъра на селото, на удобно и комуникативно място. Достъпът е по асфалтов път в добро състояние, като само последните метри са по здрав, утъпкан път без настилка.

СГРАДА.
Къщата е построена през 1978 г. и има масивна конструкция. Състои се от: - приземен етаж със застроена площ 90,00 кв. м, разпределена на гараж и 3 помещения; - жилищен етаж със застроена площ 90,00 кв. м, разпределена на кухня, 3 стаи и антре; - таванско подпокривно пространство. Състояние на сградата: стени - фино завършени, подове - дюшеме, дограма – дървена, интериорни врати - дървени. Предлага се частично обзаведена. В къщата има електричество и вода, а тоалетната е външна /до сградата/. ДВОР. Дворното място е с обща площ от 565 кв. м, равен терен, заградено с мрежа. Засадени са различни видове дръвчета и храсти.

ПРЕДИМСТВА.
- здрава къща с просторно дворно място;
- комуникативно местоположение на имота;
- близост до Сандански и българо-гръцката граница.

Купувачът заплаща агентско възнаграждение в размер на 3%. Възможно начисляване на ДДС - моля, попитайте обслужващия Ви брокер.

Цена: 31200 евро!

За контакти

Светлана Трендафилова
0882903044
Сандански
Имейл: strendafilova@address.bg
Къща с гараж в с. Генерал ТодоровКъща с гараж в с. Генерал ТодоровКъща с гараж в с. Генерал ТодоровКъща с гараж в с. Генерал Тодоров