Описание

АДРЕС Недвижими Имоти продава уникален парцел в града-музей Мелник - с одобрен проект за къща за гости и разрешение за строителство. Площ на парцела – 346 кв. м, равен терен, в непосредствена близост с всички комуникации – ток, вода и канализация. Районът осигурява и много добро покритие на мобилните оператори.

МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ.
Парцелът се намира до градския парк, с лице към главния път, свързващ двете туристически селища Мелник и Рожен, което осигурява отлична видимост към сградата, която ще се построи в имота.

Проектът за къща за гости е съгласуван с Министерство на културата. Проектираната сграда е със застроена площ 138,22 кв. м и разгъната застроена площ 482 кв. м, разпределена на 4 нива. Има капацитет от 2 апартамента и 8 стаи за настаняване със санитарни възли, като една от стаите е за хора с увреждания.

Разпределение на къщата, както следва:
- кота ±0.00 м – приемна с дневен кът за тихи игри, трапезария с кухня за самостоятелно приготвяне на храна, стая за хора с увреждания с баня, котелно помещение за отопление на твърдо гориво;
- кота +3.40 – две стаи със собствени санитарни възли, две стаи с общ санитарен възел;
- кота +6.20 – апартамент /дневна, спалня, балкон, санитарен възел/, стая с балкон и собствен санитарен възел, две стаи с балкони и с общ санитарен възел;
- кота +9.15 – апартамент /дневна, спалня, тераса, санитарен възел/.

Фасадното оформяне на сградата е решено в духа на местната традиция - каменна облицовка с бетонови сантрачи през два етажа, двойни еркери на последното ниво, измазани с бяла гладка мазилка, холкери, дървен парапет по терасите. Заинтересованите купувачи могат да разгледат проектираната сграда с 3D-презентация, която се осигурява с предварителна уговорка и след подписан договор за посредничество.

ПРЕДИМСТВА.
- Парцел с лице към главен път;
- Одобрен проект и налично разрешение за строеж;
- Налични всички комуникации;
- Възможност за кандидатстване по мерки на Европейските фондове;
- Изгодна офертна цена.

Поради атрактивното си местоположение и факта, че разполага с всички строителни книжа за незабавно започване на строителство, включително окончателни договори с ЧЕЗ за присъединяване към електроснабдителната мрежа, предложението открива възможности както за развитие на бизнеса, така и за кандидатстване по различните мерки на Европейските фондове за програмния период 2014-2020 г.

Купувачът заплаща агентско възнаграждение в размер на 3% /без ДДС/.
Цена: 34600 евро!

За контакти

Марияна Ангелиева
0884186724
Сандански
Имейл: bg.sandanski@gmail.com
Парцел в Мелник с одобрен проект за къщаПарцел в Мелник с одобрен проект за къщаПарцел в Мелник с одобрен проект за къщаПарцел в Мелник с одобрен проект за къща