Описание

АДРЕС Недвижими Имоти продава двустаeн апартамент в затворен комплекс в м. Нишан Таши - на около 700-800 м от парка на гр. Сандански. Застроена площ - 54,44 кв. м, разпределена на дневна с трапезария и кухненски кът, спалня, общ за двете стаи балкон, антре и санитарен възел. Жилището е разположено на втори надпартерен етаж и има югоизточно изложение.
Имотът се продава в следния вид: стени - тухла, гипскартон, шпакловка и боядисване с цвят по избор на клиента; подове - настилка по избор на клиента при цена до 20 лв./кв. м /при по-висока цена на материала клиентът доплаща разликата/; санитарен възел - фаянс и теракота по избор на клиента при цена до 25 лв./кв. м /при по-висока цена на материала клиентът доплаща разликата/; интериорни врати - от MDF; дограма - от PVC; монтирани ключове, контакти и апартаментно табло; монтирана входна врата; монтаж на санитарно оборудване, закупено от клиента.
Към апартамента има прилежащо складово помещение с площ 4,27 кв. м.
При покупка на жилището се сключва договор за поддържане на общите части, като годишната такса към настоящия момент е EUR 5.00/кв. м с ДДС, и включва всички разходи, свързани с поддържане на общите части на сградата, в т. ч. видеонаблюдение.
В същата сграда и при същите условия могат да бъдат закупени още:
- едностайни апартаменти, разположени на жилищни етажи от 3 - 5, със застроена площ от 37,16 кв. м до 37,38 кв. м, при цени от 23222 евро до 27488 евро;
- двустаен апартамент със застроена площ от 54,44 кв. м. с цена 34062 евро;
- 5 гаражни клетки със застроена площ от 17,30 кв. м до 34,25 кв. м, при цени от 5500 евро до 10800 евро, разположени на ниво подземен етаж, от което ниво тръгва и асансьорът.

СГРАДА.
Сградата е нова, монолитна, със стоманенобетонна конструкция /безгредова с шайби/и тухлени стени. Изграден е собствен трафопост. Построена е с качествени материали и внимание към детайлите. Монтиран е хидравличен асансьор. Всички общи части са завършени и се поддържат в отлично състояние, входната врата е обезопасена, осигурен е контролиран достъп до сградата. Всички живущи могат да ползват озеленения двор с барбекю и детски кът, като достъпът е чрез вита стълба от първи жилищен етаж.
Сградата има издадено удостоверение за въвеждане в експлоатация /Акт 16/ от 17.09.2013 г.

МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ.
Обектът е изграден във ваканционния район Нишан Таши - място с отлична панорама към града и околните планински възвишения, на около 700-800 м от прекрасния парк на града, главната пешеходна и търговска улица, басейни с минерална вода, СПА хотели, тенискортове, в близост до общинската болница, множество магазини, аптеки и кооперативния пазар. Районът е с напълно уредена инфраструктура, а достъпът е по асфалтов път в отлично състояние.

ПРЕДИМСТВА.
- качествено изпълнение на строителството;
- отлично поддържани общи части;
- контролиран достъп и видеонаблюдение в сградата;
- близост до всички градски удобства и развлечения;
- спокоен жилищен район.

Имотът може да бъде закупен с ипотечен кредит, осигурен с безплатното съдействие на нашата агенция.
Апартаментът може да бъде закупен на разсрочено плащане - за срок до 1 година, без оскъпяване, при първоначална вноска в размер на 40% от продажната цена.
В същия затворен комплекс е изградена нова сграда с издадено удостоверение за въвеждане в експлоатация /Акт 16/, като в нея се предлагат едностайни, двустайни и тристайни апартаменти, с прилежащи към тях складово помещение, допълнително може да бъде закупен и гараж.

Купувачът заплаща агентско възнаграждение в размер на 3% /без ДДС/.

Цена: 34062 евро.

За контакти

Румяна Иванова Калъмбова
0888999359
Сандански
Имейл: rkalambova@address.bg
Двустаен апартамент 54 кв. м в Нишан ТашиДвустаен апартамент 54 кв. м в Нишан ТашиДвустаен апартамент 54 кв. м в Нишан ТашиДвустаен апартамент 54 кв. м в Нишан Таши