Описание

Предлагам за продажба нова двуетажна къща в село на 8 км от Сандански. Къщата е построена през 2012г, състои се от два жилищни етажа, мазе и таван, които са свързани посредством вътрешни стълби, т.е съществува топла връзка между четирите нива.

Мазето представлява еднопространствено помещение с височина 4м. В него се помещава котле на пелети, което служи за отопление на цялата къща, бойлер, свързан с котлето.

Първи жилищен етаж: една спалня, дневна, трапезария, кухня, антре, баня с тоалетна, тераса. Апартаментът е напълно завършен. Подови настилки: в стаите- дюшеме, в антрето- теракот.

Втори жилищен етаж разполага с три просторни стаи, килер, баня с тоалетна и две панорамни тераси. Предлага се на етап груб строеж, с поставена дограма, изградена ел. и Вик инсталация.

Таванското помещение е в незавършен вид.

Къщата е с външна топлоизолация, свързана е с централната канализация на селото, има собствена партида за ток и вода, свързани кабелна и интернет.

Дворът е с площ от 745 кв.м. От двете страни е отделен с мрежа, пред къщата има портал за автомобили и отделна входна врата.

Къщата се продава без обзавеждане!

На разположение съм за повече информация във връзка с презентацията на офертата и организиране на срещи и огледи.

За контакти

Вера Филчева
0885551571
Сандански
Имейл: filcheva@mirela.bg
Къща за продажба 67000 евроКъща за продажба 67000 евроКъща за продажба 67000 евроКъща за продажба 67000 евро