Описание

АДРЕС Недвижими Имоти продава двустаен апартамент в нов комплекс от затворен тип, разположен на 2 км от Сандански. Обща площ на жилището – 56,85 кв. м, застроена площ – 51,66 кв. м., разпределена на дневна с кухненски кът и трапезария, спалня, санитарен възел, антре и тераса. Жилището е разположено на IІ-ри жилищен етаж и има преобладаващо югозападно изложение.
Имотът се продава в следния вид: стени – фина мазилка и латекс; подове – теракота и ламиниран паркет; - санитарен възел: фаянс и теракота, напълно оборудван; дограма от от PVC, петкамерен стъклопакет с 4 мм К-стъкло; външна врата от PVC, интериорни врати – от MDF; пълно окабеляване за телефон, кабелна телевизия, интернет и домофон.

Местоположение:
Сградата е разположена в комплекс от затворен тип, построен в с. Поленица – бъдещ квартал на курортния град Сандански. Комплексът се състои от няколко сгради ниско строителство, има добре оформени и поддържани алеи и озеленени площи, както и басейн. Районът се характеризира с изключително чист въздух и благоприятни въздушни течения, осигуряващи прохлада в горещите летни дни. В населеното място има магазини и заведения, а разположеният в близост 4-звезден СПА-комплекс „МЕДИТЕ” предлага басейни с минерална вода, тенис-корт и СПА-процедури.

Сграда:
Сградата е построена през 2008 г., има стоманобетонна конструкция и тухлени стени. Фасадата е топлоизолирана и боядисана в два слънчеви цвята. Входът на сградата е обезопасен. Общите части се поддържат в отлично състояние. Сградата има издадено удостоверение за въвеждане в експлоатация /Акт 16/ от 01.09.2009 г.

Предимства:
- Напълно завършено ново жилище;
- Рационално използвано вътрешно пространство;
- Сграда с Акт 16;
- Атрактивно местоположение в близост до басейн;
- Удобен и бърз достъп до Сандански по асфалтов път.

Купувачът заплаща агентско възнаграждение в размер на 3%.
Цена: 30130 евро!

За контакти

Румяна Иванова Калъмбова
0888999359
Сандански
Имейл: rkalambova@address.bg
Нов двустаен апартамент на 2 км от СанданскиНов двустаен апартамент на 2 км от СанданскиНов двустаен апартамент на 2 км от СанданскиНов двустаен апартамент на 2 км от Сандански