Описание

АДРЕС Недвижими Имоти дава под наем цех в Промишлената зона на град Сандански. Обща площ – около 650,00 кв. м, разпределена на работна зала, складове и санитарен възел. Обектът е разположен на първи етаж от масивна сграда със стоманенобетонна конструкция и тухлени стени. В непосредствено съседство се дава под наем още едно помещение със същата площ и при същата наемна цена, като може да се ползва и пътнически асансьор /до 500 кг/.Цехът има височина на тавана около 4,00 м и добра естествена осветеност. Налични са трифазен ток без ограничение на мощността, вода и канализация. Цехът разполага с товарен асансьор /до 1000 кг/. За ползването на електрически ток с определена мощност наемателят заплаща еднократна такса на електроразпределителното предприятие ЧЕЗ, която се определя по специална методика на предприятието.
Сградата се намира в заграден участък със самостоятелен вход, като е осигурен достъп и на товарни автомобили. Пътят до Главен път Е-79 и ж.п. гарата е асфалтиран и се поддържа с добро състояние.
Обектът е подходящ за производствена дейност, шивашки цех или склад.
Наемната цена е посочена без ДДС и се отнася за квадратен метър наета площ.
Условие за наемане: при подписване на договор наемателите заплащат наемната цена за текущия месец и една месечна вноска като депозит, който се съхранява от наемодателя до изтичане срока на договора. След края на първия месец се заплаща втори депозит в размер на сумата за изразходвана електроенергия в наетото помещение за този месец.
Наемателите заплащат еднократно агентско възнаграждение в размер на 50% от наемната цена. Възможно начисляване на ДДС - моля, попитайте обслужващия Ви брокер.
Наем: 1 евро/кв.м!

За контакти

Марияна Ангелиева
0884186724
Сандански
Имейл: bg.sandanski@gmail.com
Цех 650 кв. м под наем в СанданскиЦех 650 кв. м под наем в СанданскиЦех 650 кв. м под наем в СанданскиЦех 650 кв. м под наем в Сандански