Описание

АДРЕС Недвижими Имоти дава под наем двустаен апартамент в комплекс от затворен тип близо до парка на курорта Сандански. Застроена площ - 54,61 кв. м, разпределена на дневна с кухненски бокс, спалня, антре, санитарен възел и 2 балкона. Жилището се намира на пети жилищен етаж, със североизточно изложение.
Състояние на имота: стени - на фина мазилка и латекс; подове - теракота и ламиниран паркет; интериорни врати - от MDF; дограма - от PVC със стъклопакет; монтирана входна врата; оборудван санитарен възел; монтирани климатици във всяка стая; окабеляване за кабелна телевизия, интернет, телефон и домофон.
Жилището се предлага с наличното обзавеждане, показано на фотографиите.
Към имота има прилежащо паркомясто с площ 12 кв.м. и монтиран слънчев бойлер. При наемане на жилището се сключва договор за поддържане на общите части, като таксата към настоящия момент е EUR 5.00/кв. м с ДДС в годишен размер и включва всички разходи, свързани с поддържане на общите части на сградата, в т. ч. видеонаблюдение.

МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ.
Сградата е разположена в началото на ваканционния район Нишан таши и е част от затворен комплекс. Намира се на около 200 м от прекрасния парк на Сандански, хотели със СПА, басейни с минерална вода и Главната улица. На разстояние от 500 м са разположени общинската болница, тенискортове, големи супермаркети, множество магазини, аптеки и кооперативният пазар. Районът е с напълно уредена инфраструктура, а достъпът е по добре поддържан асфалтиран път.

СГРАДА.
Сградата е нова, със стоманенобетонна конструкция и тухлени стени. Построена е с качествени материали и внимание към детайлите. Монтиран е хидравличен асансьор. Общите части са добре поддържани, входната врата е обезопасена, контролиран достъп до сградата. Сградата има издадено удостоверение за въвеждане в експлоатация /Акт 16/. В двора има барбекю и детска площадка, които могат да се ползват от всички обитатели.

ПРЕДИМСТВА.
- напълно обзаведен апартамент;
- качествено изпълнение на строителството;
- отлично поддържани общи части;
- близост до всички градски удобства и развлечения;
- спокоен жилищен район.

УСЛОВИЕ ЗА НАЕМАНЕ: при подписване на договор, наемателите заплащат наемната вноска за текущия месец и една месечна вноска като депозит, който се съхранява от наемодателя до изтичане срока на договора.
Наемателите заплащат еднократно агентско възнаграждение в размер на 50% от наемната цена. Възможно начисляване на ДДС - моля, попитайте обслужващия Ви брокер.
Наем: 205 евро!

За контакти

Румяна Иванова Калъмбова
0888999359
Сандански
Имейл: rkalambova@address.bg
Двустаен апартамент под наем в Нишан ТашиДвустаен апартамент под наем в Нишан ТашиДвустаен апартамент под наем в Нишан ТашиДвустаен апартамент под наем в Нишан Таши