Описание

АДРЕС Недвижими Имоти продава етаж от къща в центъра на гр. Сандански. Застроена площ – 99,50 кв. м, разпределена на просторен вестибюл, дневна с трапезария и кухненски кът, три самостоятелни спални, санитарен възел – баня с тоалетна и два балкона. Жилището е разположено на трети /непоследен/ етаж и има преобладаващо югозападно изложение. Към апартамента има прилежащо складово помещение /мазе/ с площ 18 кв. м. В продажната цена е включена и стойността на ½ идеална част от поземления имот /целият с площ от 228 кв. м/, в който е построена сградата.
Имотът се продава в следния вид: - стени: фино завършени, боядисани в светли, приятни цветове; - подови настилки: теракота и ламиниран паркет; - интериорни врати: от MDF; - дограма: от PVC; санитарен възел – частично оборудван; окабеляване за кабелна TV и интернет.

МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ.
Сградата е разположена в централната част на гр. Сандански – на минута разстояние от красивия градски парк и централната търговска улица. На пешеходно разстояние са разположени детски ясли и градина, начално и основно училище, магазини за хранителни и промишлени стоки, кооперативния пазар, СПА-хотели, басейни с минерална вода, множество развлекателни заведения, банки, общинската болница и други обществени институции.

СГРАДА.
Сградата е построена през 1994 - 1995 г., има стоманобетонна конструкция с тухлени стени. Състои се от партерен /гаражен/ етаж, три жилищни етажа и тавански етаж. Общите части са завършени и се поддържат в много добро състояние, входната врата се заключва. Фасадата е измазана в по-голямата си част, като на конкретния етаж е частично довършена.

ПРЕДИМСТВА.
- просторен апартамент в центъра на града;
- атрактивно местоположение;
- качествено построена сграда;
- добре поддържани общи части;
- близост до всички градски удобства и развлечения;
- спокоен жилищен район.

Апартаментът може да бъде закупен с ипотечен кредит, отпуснат с безплатното съдействие на нашата агенция.


Купувачът заплаща агентско възнаграждение в размер на 3%. Възможно начисляване на ДДС - моля, попитайте обслужващия Ви брокер.

Цена: 62 000 евро!

За контакти

Румяна Иванова Калъмбова
0888999359
Сандански
Имейл: rkalambova@address.bg
Завършен етаж от къща в центъра на СанданскиЗавършен етаж от къща в центъра на СанданскиЗавършен етаж от къща в центъра на СанданскиЗавършен етаж от къща в центъра на Сандански