Описание

Макс Имоти предлага за продажба тристаен апартамент в центъра на град Сандански.
Местоположение: Предлаганото жилище е с изключително удобно местоположение, в непосредствена близост до магазини от всякакъв тип, училища, детски градини, заведения и ресторанти, банкови клонове и всякакви други удобства.
Апартаментът е разположен на висок първи жилищен етаж и е със застроена площ 74,53 кв. м. Разпределението на стаите е функционално и удобно. Състои се от входно антре с вграден гардероб, дневна с кухненски бокс и трапезария, две самостоятелни спални, баня с WC и тераса /пред дневната/. Предлага се напълно завършен, с наличното обзавеждане и оборудване. Всички довършителни работи са прецизно извършени, а използваните материали са с високо качество.
Сградата е със стоманобетонна конструкция и тухлени стени. Общите части са завършени и добре поддържани. Има издадено удостоверение за въвеждане в експлоатация /Акт 16/. Отворени партиди за ток, вода, кабелна телевизия и интернет.
Апартаментът се предлага с мазе с площ 6,11 кв. м.

ПРЕДИМСТВА:
- нов апартамент;
- пълно обзавеждане и оборудване;
- топ център;
- функционално разпределение;

Цената е в евро!
Виж всички обяви в www.max-imoti.eu

За контакти

Михаил Стоев
0885540040
Сандански
Имейл: max_imoti@mail.bg
Апартамент с две спални в центъра на СанданскАпартамент с две спални в центъра на СанданскАпартамент с две спални в центъра на СанданскАпартамент с две спални в центъра на Санданск