Описание

0% комисиона за купувача!
АДРЕС Недвижими Имоти продава нов двустаен апартамент в парковата зона на курорта Сандански. Обща площ – 52,90 кв. м, застроена площ – 45,64 кв. м. Апартаментът се състои от дневна с кухненски кът /15,95 кв. м/, самостоятелна спалня /13,02 кв. м/, общ за двете стаи балкон /2,06 кв. м/, санитарен възел /2,84 кв. м/ и антре /5,18 кв. м/. Изгледът е към горичка, находяща се в непосредствена близост до сградата. Имотът е разположен на първи жилищен етаж и има североизточно изложение.
Апартаментът се продава в следното състояние:
- стени: машинна гипсова шпакловка;
- подове: циментова замазка;
- дограма: 5-камерна PVC дограма TROCAL със стъклопакет „4 сезона”, с двуплоскостно отваряне. При сключване на сделка до 31.01.2018 г. купувачът може да избере и друг вид дограма – 5-камерна PVC дограма KÖMMERLING 76 mm, с троен стъклопакет и избор на цвят от вътрешната страна на рамката.;
- входна врата: метална;
- електрическа инсталация: до точка, с предварително заложени отвори за монтаж на климатици;
- водопроводна инсталация: до тапа, с предварително заложени тръби за монтаж на слънчев бойлер;
- самостоятелен извод за абсорбатор в кухненския кът;
- окабеляване: за кабелна ТВ и оптичен гигабитов интернет – скрито под шпакловката.
Срещу допълнително заплащане в апартамента може да се извършат следните дейности:
- полагане на шумоизолация на стените - DEPRON 0,6 мм;
- изграждане на отоплителна газова инсталация, включително с вграждане на тръбите в стените и пода;
- окабеляване за СОТ – при подписване на договор за охрана с фирма 3S СОТ;
Към апартамента има прилежащо мазе с площ от 3,02 кв. м.
Има опция за покупка на гараж в сградата при цена 9,000 евро.

МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ.
Сградата се намира в парковата зона на балнеологичния курорт Сандански, на пешеходно разстояние от централната търговска зона на града. На броени метри от сградата се намира 5-звездният парк хотел „Пирин” от веригата „Шарлопов”, който предлага прекрасни условия за спа, релакс и забавления. В близост има и атрактивни заведения за хранене, тенис корт и басейни с минерална вода.
Достъпът до сградата е по асфалтов път в добро състояние, който води и до вилните зони на град Сандански – м. Попина лъка и м. Туричка черква.
СГРАДА.
Сградата има стоманобетонна конструкция и тухлени стени. Тухлите са гръцки, червени, марка КЕВЕ, с европейски сертификат за качество. Конструкцията е монолитна, безгредова, с конструктивни носещи елементи, колони и шайби.
Покривната конструкция е стоманобетонна плоча с покритие от битумни керемиди TEGOLA Canadese 3.5 мм /с минерална посипка/, под което е положена топлоизолация от каменна вата Rockwool.
Фасадата е с положени топлоизолационни плочи от 5-сантиметров експандиран полистирен EPS и финална силиконова мазилка на системата LICATA – building+colouring.
Общите части са с положена настилка, парапетите на стълбищната клетка са от инокс, а асансьорът е хидравличен, 5-местен. За обитателите на сградата е предвидено общо помещение за детски колички на партера, а пред входа е обособен паркинг за велосипеди.
Около сградата ще има и паркоместа за паркиране на автомобили.
Такса за поддръжка на общите части – 18,00 лв./месец. Цената включва ежеседмично почистване и измиване на стълбището, поливане и косене на тревата, почистване на паркинга, осветление на общите части, поддръжка на асансьора и сума за резервен фонд на етажната собственост.
Удостоверението за въвеждане в експлоатация на сградата /Акт 16/ се очаква през 2018 г.
Сградата е част от комплекс, като първите две сгради - В и С - вече са завършени и въведени в експлоатация.

ПРЕДИМСТВА.
- функционално вътрешно разпределение;
- гигабитов оптичен интернет до всеки отделен апартамент;
- възможност за отопление на газ;
- близост до луксозен хотел с център за спа, минерален басейн и забавления;
- удобен и бърз достъп до центъра на града.

Имотът може да бъде закупен с ипотечен кредит, осигурен с безплатното съдействие на нашата агенция.

Имотът се продава БЕЗ КОМИСИОНА за купувача, който заплаща единствено такса за обслужване в размер на 300 евро с включен ДДС.

Цена: 43643 евро!

За контакти

Марияна Ангелиева
0884186724
Сандански
Имейл: bg.sandanski@gmail.com
Нов двустаен апартамент до парк-хотел ПиринНов двустаен апартамент до парк-хотел ПиринНов двустаен апартамент до парк-хотел ПиринНов двустаен апартамент до парк-хотел Пирин