Описание

АДРЕС Недвижими Имоти продава магазин за промишлени стоки на ул. Първи май № 46, град Сандански. Застроена площ - 48,47 кв. м, разпределена на зала за клиенти, склад и санитарен възел. Обектът се намира на партерния етаж на сградата и има южно изложение.
Състояние на имота: стени - мазилка; подове - теракота; дограма - PVC; санитарен възел - фаянс и теракота, тоалетна чиния и умивалник. Като цяло обектът има необходимост от частичен ремонт. Следва да се иззида и част от стената, разделяща магазина от съседния магазин, който също се продава при цена 30,100 евро без ДДС.

МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ.
Сградата се намира на основната и оживена улица "Първи май", в близост до магазин Кристал и други магазини за промишлени стоки. Достъпът е по асфалтов път в много добро състояние.

СГРАДА.
Сградата е построена през 2006 г., има стоманобетонна конструкция и тухлени стени. Общите части са завършени и се поддържат в добро състояние. Сградата има издадено удостоверение за въвеждане в експлоатация /Акт 16/ от 23.03.2009 г.

ПРЕДИМСТВА.
- магазин в завършен вид;
- удобна локация и достъп;
- отлична офертна цена.

Посочената цена не включва дължимия ДДС.

Имотът може да бъде закупен с ипотечен кредит, отпуснат с безплатното съдействие на нашата агенция.

Купувачът заплаща агентско възнаграждение в размер на 3%. Възможно начисляване на ДДС - моля, попитайте обслужващия Ви брокер.
Цена: 30100 евро.

За контакти

Марияна Ангелиева
0884186724
Сандански
Имейл: bg.sandanski@gmail.com
Магазин 48,47 кв. м на ул. "Първи Май"