Описание

ПАНОРАМЕН АПАРТАМЕНТ!!! НОВА СГРАДА С АКТ 16!!! АСАНСЬОР!!! БЛИЗОСТ ДО ПАРКА!!! ГАРАЖ И МАЗЕ!!! Макс Имоти Ви предлага за продажба нов тристаен апартамент само на метри от прекрасния парк на град Сандански.
Районът е с отлично изградена инфраструктура, спокойна и отпускаща жилищна атмосфера, за която допринасят изобилието от зеленина, чистия въздух и очарователните гледки.
Апартаментът, който Ви предлагаме е с източно изложение, с изглед към града и близката планина. На площ от 74,44 кв. м са разположени дневна с кухненски бокс и трапезария /с възможност да се обособи втора спалня/, спалня, две тераси, баня с WC и входно антре. Предлага се във вид на шпакловка и замазка, с топлоизолация на таваните.
Самостоятелни партиди за ток, вода, кабелна телевизия и интернет.
Към апартамента има мазе и гараж, който може да бъде закупен за 7 000 евро.
Сградата е завършена, с издадено удостоверение за въвеждане в експлоатация /Акт 16/. Общите части са завършени и се поддържат в добро състояние. Разполага с асансьор.
Предимства:
- спокоен и добре уреден район в близост до парка;
- изключителна панорама;
- завършена сграда с асансьор;
- гараж;

Цената е в евро!

Виж всички обяви в www.max-imoti.eu

За контакти

Михаил Стоев
0885540040
Сандански
Имейл: max_imoti@mail.bg
Панорамен апартамент в близост до паркаПанорамен апартамент в близост до паркаПанорамен апартамент в близост до паркаПанорамен апартамент в близост до парка