Описание

АДРЕС Недвижими Имоти дава под наем ПРИ ИЗКЛЮЧИТЕЛНИ ПРАВА цех в ж. к. Спартак, гр. Сандански. Застроена площ – 152 кв. м, разпределена на работна зала, санитарен възел и стая за персонала. Обектът има височина на тавана 3,40 м и е разположен на партерен етаж. Осветлението е с луминисцентни лампи. Налични са трифазен и монофазен ток, вода и канализация.
Помещението се отдава във вида, показан на фотографиите. Подходящо е както за шивашки цех, така и за друга тиха стопанска дейност, както и за склад.

СГРАДА.
Сградата е със стоманобетонна конструкция и тухлени стени. Фасадата е измазана, а достъпът до цеха е по външно стълбище.

МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ.
Обектът се намира в близост до главната пътна артерия на квартала. Достъпът е по асфалтов път в добро състояние.

ПРЕДИМСТВА.
- просторна работна зала;
- свободни места за паркиране;
- добра наемна цена.

Наемната цена е фиксирана по желание на наемодателя и не подлежи на коментар.

УСЛОВИЕ ЗА НАЕМАНЕ: При подписване на договор за наем наемателите заплащат първата месечна наемна вноска и една месечна вноска като депозит, който се съхранява от наемодателя до изтичане срока на договора.

Наемателите заплащат еднократно агентско възнаграждение в размер на 50% от месечната наемна цена. Възможно начисляване на ДДС - моля, попитайте обслужващия Ви брокер.
Наем: 230 евро.

За контакти

Иван Шопов
0877737722
Сандански
Имейл: ishopov@address.bg
Цех 152 кв. м под наем в ж. к. „Спартак”Цех 152 кв. м под наем в ж. к. „Спартак”Цех 152 кв. м под наем в ж. к. „Спартак”Цех 152 кв. м под наем в ж. к. „Спартак”