Описание

АДРЕС Недвижими Имоти продава магазин на много комуникативно място в широкия център на Сандански. Застроена площ - 107,22 кв. м, разпределена на просторна зала за клиенти, обособено складово помещение и санитарен възел. Височината на тавана е 3.00 м, а лицето на магазина - около 8.00 м. Фасадата е 90% остъклена и осигурява обилна светлина в магазина. Над обекта има място за поставяне на рекламни табели с вградено осветление. Вътрешното разпределение на обекта позволява разделянето му на два самостоятелни обекта - всяко със собствен вход и собствен санитарен възел.
Състояние на обекта: стени - на фина мазилка и латекс; под - теракота; дограма - от PVC; окачени тавани с вградено осветление; оборудван санитарен възел - тоалетна чиния моноблок, умивалник със смесител, огледало.
Магазинът е подходящ за търговия с нехранителни стоки, както и за козметично студио, фризьорски салон, офис или счетоводна кантора.

СГРАДА.
Сградата е построена през 2009 г., има стоманобетонна конструкция и тухлени стени. Разполага с партерен магазинен етаж и четири жилищни етажа. Поддържа се в добро общо състояние. Магазинът има издадено удостоверение за въвеждане в експлоатация /акт 16/ от 08.12.2011 г.

МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ.
Обектът се намира на улица с целодневно интензивно движение на автомобили и пешеходци, в непосредствена близост до кръстовище, което осигурява пълна видимост към магазина от всички страни.

ПРЕДИМСТВА.
- просторно търговско помещение;
- възможност за разделяне на два самостоятелни обекта;
- удобен достъп по нов асфалтов път;
- много добра видимост към обекта;
- разумна офертна цена.

Имотът може да бъде закупен с ипотечен кредит, отпуснат с безплатното съдействие на нашата агенция.

Купувачът заплаща агентско възнаграждение в размер на 3% /без ДДС/.

Цена: 55 000 евро

За контакт:
Вилма Сотирова
Vivacom, Viber: 0877 707 069

За контакти

Вилма Сотирова
0877707069
Сандански
Имейл: v.sotirova@address.bg
Магазин в широкиа център на гр.СанданскиМагазин в широкиа център на гр.СанданскиМагазин в широкиа център на гр.СанданскиМагазин в широкиа център на гр.Сандански