Описание

АДРЕС Недвижими Имоти дава под наем ПРИ ИЗКЛЮЧИТЕЛНИ ПРАВА търговско помещение /кафе, ресторант или бар/ с открита тераса в нова сграда на централния булевард "Свобода" в град Сандански, само на 50 м от Община – Сандански и на около 300-350 м от централната търговска зона на курортния град. Местоположението на сградата гарантира целогодишен активен човекопоток. Обектът има застроена площ 202,80 кв. м, разпределена на закрита зала за клиенти с площ 76,00 кв. м, открита тераса с площ 26,40 кв. м, бар/кухня с площ 27,40 кв. м, два склада /9,90 кв. м и 15,10 кв. м/, стая за персонала с площ 5,30 кв. м и два санитарни възела /за персонала и клиентите/. Откритата тераса предлага 16 места, а закритата зала - 48 места.
Обектът се намира на първи етаж, със самостоятелен вход откъм булеварда, и има изложение югоизток/запад. Заведението разполага с изцяло остъклена атрактивна фасада към оживения булевард „Свобода”, а от откритата тераса се разкрива панорамна гледка към близкия парк, училището и Община Сандански.
Обектът се дава под наем в частично завършен вид – мазилка в помощните и складовите помещения, изцяло завършена открита тераса. Съгласно одобрения проект заведението е със статут на кафе, а при желание на наемателя да го ползва като ресторант или бар, той ще трябва да извърши необходимата промяна на предназначението, като разходите по тази промяна са за негова сметка. Всички довършителни работи по заведението – настилки, интериорни мазилки, инсталации, вентилация и климатизация, монтиране на врати, осветителни тела и санитария също са за сметка на наемателя, поради което договор за наем ще се сключи само и единствено с наемател, който желае да наеме имота дългосрочно. Наемателят има право да ползва паркомясто в двора на сградата.

СГРАДА.
Сградата е със стоманобетонна конструкция и тухлени стени и е въведена в експлоатация /без настоящия обект/. Удостоверението за въвеждане в експлоатация на заведението ще бъде получено след като наемателят извърши всички довършителни работи, указани по-горе.

МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ.
Сградата се намира на бул. Свобода № 9, точно след завой, и има отлична видимост. В района има клонове на 7 банки, подразделения на ЧЕЗ и ВиК, множество офиси, магазини за промишлени и хранителни стоки, аптеки, три училища, 2 фамилни хотела, ресторанти, големи счетоводни кантори, кантора за преводи и легализация на документи, туристическа агенция, агенции за недвижими имоти, поща, поликлиника и две стоматологични клиники.

ПРЕДИМСТВА.
- Функционално разпределение и самостоятелен вход;
- Отлична видимост от централния булевард „Свобода”;
- Просторен обект с естествена осветеност;
- Целогодишен човекопоток покрай заведението;
- Атрактивна локация – до Община Сандански, магазини, училище, банки, офиси и кантори.

УСЛОВИЕ ЗА НАЕМАНЕ.
Заведението се дава под наем само дългосрочно. При подписване на договор наемателите заплащат депозит в размер на два месечни наема, който се съхранява от наемодателя до изтичане срока на договора, и наемната вноска за първия месец.

Посочената наемна цена от 1000 лв. не включва ДДС /когато такъв се дължи/.

Наемателите заплащат еднократно агентско възнаграждение в размер на 50% /без ДДС/ от месечната наемна цена.


НАЕМНА ЦЕНА: 513 евро/месец

За информация и огледи:
Вилма Сотирова
Vivacom, Viber: 0877 707 069

За контакти

Вилма Сотирова
0877707069
Сандански
Имейл: v.sotirova@address.bg
Помещение под наем за кафе, ресторант или барПомещение под наем за кафе, ресторант или барПомещение под наем за кафе, ресторант или барПомещение под наем за кафе, ресторант или бар