Описание

АДРЕС Недвижими Имоти дава под наем обзаведен двустаен апартамент в централната част на град Сандански, на около 50 метра от главната пешеходна улица на града, и на около 250 м от парка и интерхотел Сандански. Застроена площ - 70,00 кв.м, разпределена на дневна стая с трапезария и кухненски кът, с излаз на просторен панорамен балкон, спалня, антре и санитарен възел. Жилището се намира на четвърти етаж и е с югоизточно изложение.
Състояние на апартамента: стени - на мазилка, под - теракота, дограма - PVC, интериорни врати - дървени.
Отоплението се осигурява от климатици в двете стаи.
Апартаментът се дава под наем във вида, показан на фотографиите, и разполага с всичко необходимо за ежедневието.

СГРАДА.
Сградата е построена през 1989 г., има стоманенобетонна конструкция и тухлени стени. Общите части са в много добър вид и се поддържат добре, входната врата се заключва. Паркомястото е достатъчно голямо за паркиране на два автомобила.

МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ.
Сградата се намира в в централната част на Сандански, в близост до основно училище и църква. Главната търговска улица е разположена на около 50 м от сградата. На разстояние 2 -5 минути пеша се намират множество магазини, банки, адвокатски и нотариални кантори, хотели и басейни с минерална вода, заведения и нощни клубове, както и красивият градски парк.

ПРЕДИМСТВА:
- функционално вътрешно разпределение;
- напълно обзаведен апартамент;
- спокоен и безопасен район;
- в близост до всички градски удобства.

УСЛОВИЕ ЗА НАЕМАНЕ: при подписване на договор за наем наемателите заплащат наемната вноска за първия месец и една месечна наемна вноска като депозит, който се съхранява от наемодателя до изтичане срока на договора.

Наемателите заплащат еднократно агентско възнаграждение в размер на 50% /без ДДС/
от месечната наемна цена.

Наемна цена: 160 евро/месец
За контакт: Светлана Трендафилова,
Тел.: 0882 903 044

На официалния ни сайт www.address.bg можете да разгледате всички наши оферти за имоти в Сандански и региона!

За контакти

Светлана Трендафилова
0882903044
Сандански
Имейл: strendafilova@address.bg
Двустаен под наем - ЦГЧ, СанданскиДвустаен под наем - ЦГЧ, СанданскиДвустаен под наем - ЦГЧ, СанданскиДвустаен под наем - ЦГЧ, Сандански