Описание

АДРЕС Недвижими Имоти продава двуетажна къща с гараж и дворно място на тиха и спокойна улица в широкия център на гр. Сандански. Застроена площ - 113 кв. м, разгъната застроена площ - 345 кв. м, разпределена на приземен етаж, два жилищни етажа и таван. На приземния етаж са разположени две складови помещения, битова стая и гараж. Първи жилищен етаж е разпределен на кухня, хол, две спални, санитарен възел и антре. Втори жилищен етаж разполага с преходно свързани дневна и кухня, две самостоятелни спални, стая и санитарен възел. Таванският етаж на къщата е с нормална височина в по-голямата си част, което позволява пълноценно използване на подпокривното пространство като склад или за обособяване на жилищни помещения. Парцелът е с площ 795 кв.м. Разделен е от съседния имот, както следва: от югозапад - с тухлена ограда, а от североизток - с каменен зид.

СГРАДА.
Къщата е построена през 1984 г., има стоманобетонна конструкция и тухлени стени. Като цяло има необходимост от ремонт и довършителни работи.

МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ.
Къщата се намира в тих и спокоен квартал, с бърз достъп до центъра на града. На броени метри е разположен красивият градски парк. В радиус от 250 метра се намират градският стадион, църквата „Св. Георги”, училище и детска градина. На 15 минути пеша са разположени Културният дом и градската библиотека, хотели със СПА, басейни с минерална вода, големи супермаркети, множество магазини, аптеки, банки и кооперативният пазар.

ПРЕДИМСТВА.
- масивна, здрава къща;
- удобен за целогодишно обитаване дом;
- собствено дворно място;
- в близост до градския парк и главната търговска улица;
- в близост до детски ясли и градина, основно училище и квартални магазини за хранителни стоки, плодове и зеленчуци;
- чист и спокоен квартал, без индустриални предприятия и интензивен автомобилен поток.

Имотът може да бъде закупен с ипотечен кредит, отпуснат с безплатното съдействие на нашата агенция.

Купувачът заплаща агентско възнаграждение в размер на 3% /без ДДС/.

Цена: 143 000 евро
За контакт: Светлана Трендафилова
Тел.: 0882 903 044

На официалния ни сайт www.address.bg можете да разгледате всички наши оферти за имоти в Сандански и региона!

За контакти

Светлана Трендафилова
0882903044
Сандански
Имейл: strendafilova@address.bg
Къща с гараж и двор в гр. СанданскиКъща с гараж и двор в гр. СанданскиКъща с гараж и двор в гр. СанданскиКъща с гараж и двор в гр. Сандански