Описание

АДРЕС Недвижими Имоти дава под наем двустаен обзаведен апартамент в нова сграда, разположена в централната част на град Сандански. Застроена площ - 58,03 кв. м, разпределена на дневна с кухненски кът и балкон, спалня с балкон, санитарен възел и антре. Апартаментът се намира на трети етаж и има югоизточно изложение.
Състояние на имота: стени - фина мазилка и латекс; подови настилки - ламиниран паркет и теракота; дограма - от PVC; врати - от MDF; санитарен възел - напълно оборудван. Окабеляване за кабелна ТВ и интернет. Отоплението е посредством климатици.
Апартаментът се дава под наем напълно обзаведен и оборудван, както е показано на фотографиите.
Такса за обслужване на общите части - 20 лв./месец.

СГРАДА.
Сградата е построена през 2009 г., има стоманобетонна конструкция и тухлени стени. Изградена е като многофункционална сграда с магазин, офиси и жилища. Поддържа се в отлично състояние, асансьорът работи редовно, а входът на сградата е обезопасен.

МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ.
Сградата се намира в самия център на балнеологичния курорт, в близост до банки, сградата на полицията, поликлиниката, автогарата, централния площад, множество магазини и всички останали градски удобства.

ПРЕДИМСТВА.
- сграда в сърцето на града;
- напълно обзаведен апартамент;
- функционално вътрешно разпределение;
- близост до банки, офиси, заведения и магазини.

УСЛОВИЕ ЗА НАЕМАНЕ: При подписване на договор наемателите заплащат наемната вноска за текущия месец и една месечна вноска като депозит, който се съхранява от наемодателя до изтичане срока на договора.

Наемателите заплащат еднократно агентско възнаграждение в размер на 50% (без ДДС) от месечната наемна цена.

Наемна цена: 220 евро/месец
За контакт: Светлана Трендафилова
Тел.: 0882 903 044

На официалния ни сайт www.address.bg можете да разгледате всички наши оферти за имоти в Сандански и региона!

За контакти

Светлана Трендафилова
0882903044
Сандански
Имейл: strendafilova@address.bg
Двустаен под наем в ЦГЧ, СанданскиДвустаен под наем в ЦГЧ, СанданскиДвустаен под наем в ЦГЧ, СанданскиДвустаен под наем в ЦГЧ, Сандански