Описание

АДРЕС Недвижими Имоти продава ПРИ ИЗКЛЮЧИТЕЛНИ ПРАВА превъзходен панорамен парцел за жилищно строителство в с. Джигурово, само на 7 км от балнеокурорта Сандански. Площ на имота - 1402 кв. м, равен терен с минимален южен наклон, с лице на два пътя.
До имота са налични основните комуникации - ток и вода. Към настоящия момент канализацията в селото е изградена частично.
ДЖИГУРОВО.
Селото е голямо и оживено, разположено на 367 м надморска височина в полите на Пирин. От него се откриват прекрасни гледки към Мелнишките пясъчни пирамиди и долината на Струма с вулканичното възвишение Кожух. Намира се близо до курорта Сандански, а достъпът до общинския център е по асфалтов път в сравнително добро състояние. Няколко пъти дневно има автобусна връзка със Сандански.

Районът е предимно лозаро-винарски, екологично чист, без никакви индустриални предприятия и замърсители.

СГРАДА.
В имота могат да бъдат построени 1 или 2 жилищни сгради с височина до 10 м - 3 етажа плюс гараж. Има достатъчно място и за изграждане на любителска спортна площадка, басейн, барбекю, градински павилион за отдих и забавления и други.

МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ.
Парцелът се намира в южната част на селото, с отлична панорама към околните планински възвишения. Достъпът до него е лесен по една от основните улици на населеното място - чакълирана, проходима целогодишно.

ПРЕДИМСТВА.
- голям парцел с равен терен;
- прекрасна панорама във всички посоки;
- удобен достъп от центъра на селото.

Купувачът заплаща агентско възнаграждение в размер на 3% (без ДДС).

Цена: 28.000 евро.
За контакт: Иван Шопов
тел.: 0877 737 722

На официалния ни сайт www.address.bg можете да разгледате всички наши оферти за имоти в Сандански и региона!

За контакти

Иван Шопов
0877737722
Сандански
Имейл: ishopov@address.bg
Парцел за продажба в с. ДжигуровоПарцел за продажба в с. ДжигуровоПарцел за продажба в с. ДжигуровоПарцел за продажба в с. Джигурово