Описание

АДРЕС Недвижими имоти продава ПРИ ИЗКЛЮЧИТЕЛНИ ПРАВА обзаведено компактно жилище в широкия център на гр. Сандански - ул. "Асен Хадживасилев" № 21. Застроена площ - 48.95 кв. м, разпределена на дневна с преходна спалня, кухня с балкон, антре и санитарен възел. Жилището се намира на четвърти етаж и има южно изложение, което осигурява прекрасни панорамни гледки от всяка стая към зелените склонове на планините Огражден и Малешевска.
Състояние на имота: стени - фина мазилка; подове - дървен паркет и теракота; дограма - от PVC; врати - от PVC; напълно оборудван санитарен възел.
До сградата има извод за газ, което позволява на новите собственици на жилището да го газифицират при необходимост.
Имотът се продава с наличното обзавеждане и оборудване, показано на фотографиите (без личните вещи на продавача).
По документ за собственост имотът е със статут на ателие (не може да се ползва за адресна регистрация и свързаните с нея социални услуги).
Изключително подходящ е както за ваканционно жилище, така и за постоянно обитаване.

СГРАДА.
Сградата има стоманобетонна конструкция и тухлени стени. Построена е в периода 1988-1989 г. и се поддържа в добро общо състояние. Състои се от партерен етаж, на който е разположен филиал на детска градина, три жилищни етажа и четвърти етаж с 3 ателиета. Входната врата е обезопасена, а стълбищната клетка е с частична настилка.
Четвъртият етаж, на който се намира имотът за продажба, има удостоверение за въвеждане в експлоатация (Акт 16) от 09.09.2019 г. след преустройство.

МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ.
Сградата се намира в близост до Община Сандански, на пешеходно разстояние от магазини за хранителни и промишлени стоки, училища, детска градина, банки и аптеки. Районът е благоустроен, а достъпът е по павирана улица с лек наклон.

ПРЕДИМСТВА:
- готово за обитаване уютно жилище;
- прекрасни панорамни гледки от стаите;
- близост до централната част на града;
- спокоен жилищен район;
- разумна офертна цена.

Купувачът заплаща агентско възнаграждение в размер на 3% (без ДДС).

Цена: 27,000 евро.
За контакт: Иван Шопов
тел.: 0877 737 722

На официалния ни сайт www.address.bg можете да разгледате всички наши оферти за имоти в Сандански и региона!

За контакти

Иван Шопов
0877737722
Сандански
Имейл: ishopov@address.bg
Двустаен апартамент - над ЕнерготоДвустаен апартамент - над ЕнерготоДвустаен апартамент - над ЕнерготоДвустаен апартамент - над Енергото