Описание

АДРЕС Недвижими Имоти дава под наем просторен магазин в широкия център на град Сандански. Застроена площ - 432 кв.м, разпределена на обширна зала за клиенти, офис и санитарен възел с две отделни тоалетни. Височината на витрините е около 3,00 м, а фасадата е остъклена по цялата си дължина. Магазинът се намира на партерен етаж - с достъп от улицата, посредством няколко стъпала - и има североизточно изложение. Състояние на имота: стени - фина мазилка; подове - теракота; дограма - от PVC; входна и интериорни врати - алуминиеви; осветление - луминесцентно, санитарен възел - оборудван. Магазинът е подходящ както за търговски цели, така и за шоурум, офиси, склад или шивашки цех. По документ за собственост има статут на производствена сграда.

СГРАДА.
Сградата е построена през 90-те години, има стоманобетонна конструкция и тухлени стени. Достъпът с кола е лесен и удобен, като има възможност за паркиране в близост до магазина.

МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ.
Сградата е разположена в широкия център на града, в комуникативен район с напълно завършена и добре поддържана инфраструктура, с много бърза и удобна връзка с центъра и другите квартали на града.

ПРЕДИМСТВА:
- просторен обект с добра естествена осветеност;

- комуникативно местоположение;

- район с много добра инфраструктура.

Посочената цена не включва дължимия ДДС.

УСЛОВИЕ ЗА НАЕМАНЕ: При подписване на договор за наем наемателите заплащат първата месечна наемна вноска и една месечна вноска като депозит, който се съхранява от наемодателя до изтичане срока на договора. Наемателите заплащат еднократно агентско възнаграждение в размер на 50% /без ДДС/ от месечната наемна цена.

Наемна цена: 765 евро/месец
За контакт: Светлана Трендафилова
Тел.: 0882/ 903 044

За контакти

Светлана Трендафилова
0882903044
Сандански
Имейл: strendafilova@address.bg
Просторен магазин в ШЦ, СанданскиПросторен магазин в ШЦ, СанданскиПросторен магазин в ШЦ, СанданскиПросторен магазин в ШЦ, Сандански