Описание

АДРЕС Недвижими Имоти дава под наем магазин в централната част на гр. Сандански. Застроена площ - 29.24 кв.м, разпределена на търговска зала с площ от 14.88 кв.м, санитарен възел с площ от 2.13 кв.м, преддверие с площ от 1.35 кв.м и складово помещение с площ от 7.24 кв.м. Магазинът се намира на партерния етаж на жилищна сграда и има югоизточно изложение.
Състояние на обекта: стени - фина мазилка и латекс, подове - теракота, оборудван санитарен възел, монтирани осветителни тела и изцяло остъклена фасада, която осигурява отлична видимост към вътрешността на магазина. Имотът може да бъде използван както за търговски цели, така и като офис.
Ако магазинът бъде нает без складовото помещение, наемната цена подлежи на корекция.

СГРАДА.
Сградата е построена през 2015 г., има стоманобетонна конструкция и тухлени стени. Поддържа се в отлично общо състояние. Разполага с удостоверение за въвеждане в експлоатация /Акт 16/.

МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ.

Сградата е разположена в централната част на града, на комуникативно място с ежедневен автомобилен и човекопоток. В близост има множество други магазини и офиси.

ПРЕДИМСТВА.

- изцяло остъклена фасада;
- удобно местоположение;
- отлична наемна цена.

УСЛОВИЕ ЗА НАЕМАНЕ. При подписване на договор наемателите заплащат наемната вноска за текущия месец и една месечна вноска като депозит, който се съхранява от наемодателя до изтичане срока на договора.

Наемателите заплащат еднократно агентско възнаграждение в размер на 50% /без ДДС/ от наемната цена.

Наемна цена: 153 евро/месец

За контакт: Светлана Трендафилова
Тел.: 0882 903 044

За контакти

Светлана Трендафилова
0882903044
Сандански
Имейл: strendafilova@address.bg
Магазин /29 кв.м/ под наем в ЦГЧМагазин /29 кв.м/ под наем в ЦГЧМагазин /29 кв.м/ под наем в ЦГЧМагазин /29 кв.м/ под наем в ЦГЧ