Описание

АДРЕС Недвижими Имоти продава ПРИ ИЗКЛЮЧИТЕЛНИ ПРАВА атрактивен панорамен парцел в с. Джигурово, само на 5 км от балнеологичния курорт Сандански. Площ на имота - 2820 кв. м, равен терен, заграден с телена мрежа. Парцелът има лице на 2 пътя. Достъпът до него е по черен път, отбивка от асфалтовия път Сандански-Джигурово.
До имота са налични основните комуникации - ток и вода. Към настоящия момент канализацията в селото е изградена частично.

ДЖИГУРОВО.
Селото е голямо и оживено, разположено на 367 м надморска височина в полите на Пирин. От него се откриват прекрасни гледки към Мелнишките пясъчни пирамиди и долината на Струма с вулканичното възвишение Кожух. Намира се близо до курорта Сандански, а достъпът до общинския център е по асфалтов път в сравнително добро състояние. Няколко пъти дневно има автобусна връзка със Сандански.
Районът е предимно лозаро-винарски, екологично чист, без никакви индустриални предприятия и замърсители.

СГРАДА.
В имота могат да бъдат построени 1 или 2 жилищни сгради, ведно с гаражи, басейн, градински павилион за отдих и забавления, барбекю и детска площадка за игри.

МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ.
Парцелът се намира в южната част на с. Джигурово, в близост до водоем. Районът е слабо застроен и разкрива отлична панорамна гледка към град Сандански и околните планини.

ПРЕДИМСТВА.
- голяма площ на едно място;
- равен терен, удобен за строителство;
- близост до асфалтов път;
- прекрасни панорамни гледки;
- отлична офертна цена.

Купувачът заплаща агентско възнаграждение в размер на 3% (без ДДС).

Цена: 28,200 евро.
За контакт: Иван Шопов
тел.: 0877 737 722

На официалния ни сайт www.address.bg можете да разгледате всички наши оферти за имоти в Сандански и региона!

За контакти

Иван Шопов
0877737722
Сандански
Имейл: ishopov@address.bg
Парцел в с. ДжигуровоПарцел в с. ДжигуровоПарцел в с. ДжигуровоПарцел в с. Джигурово