Описание

АДРЕС Недвижими Имоти продава ПРИ ИЗКЛЮЧИТЕЛНИ ПРАВА парцел за строителство на производствена сграда в Промишлена зона Соколовец, гр. Сандански. Площ на имота - 2307 кв. м. Теренът е с денивелация около 8-9 м, а формата му е почти правоъгълна. В района има всички комуникации - ток, вода, газ и канализация, а достъпът до парцела е решен посредством покриване на съществуващ канал на "Напоителни системи", за което е издадено съответното съгласие. Покрай парцела преминава промишлен водопровод. Съгласно одобрения ПУП се предвижда ниско свободно застрояване - до 10 м, плътност на застрояване до 55% и кинт до 2.0. В района има множество цехове за промишлени стоки, шивашки цехове, хлебозавод, винарна, дърводелски цехове и складове. Пред самия парцел има бензиностанция.

СГРАДА.
Съгласно ПУП-а в парцела е предвидено строителство на цех за производство на промишлени стоки, складове и административен сектор с търговско-спедиторска дейност.

МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ.
Имотът се намира на бул. Европа, свързващ Главен път Е79 с новата автомагистрала Струма и ЖП гарата на гр. Сандански. Мястото е изключително комуникативно и удобно за производствена дейност - на около 500 м от Главния път и около 750 м от автомагистралата.

ПРЕДИМСТВА.
- предназначение за промишлено строителство;
- близост до всички комуникации, вкл. газ;
- удобно местоположение;
- атрактивна продажна цена.

Купувачът заплаща агентско възнаграждение в размер на 3% (без ДДС).

Цена: 43,800 евро.
За контакт: Иван Шопов
тел.: 0877 737 722

На официалния ни сайт www.address.bg можете да разгледате всички наши оферти за имоти в Сандански и региона!

За контакти

Иван Шопов
0877737722
Сандански
Имейл: ishopov@address.bg
Парцел за продажба - по пътя за магистралатаПарцел за продажба - по пътя за магистралатаПарцел за продажба - по пътя за магистралатаПарцел за продажба - по пътя за магистралата