Описание

АДРЕС Недвижими Имоти продава тристаен апартамент с акт 16 в широкия център на гр. Сандански. Застроена площ - 87.39 кв. м, разпределена на дневна с кухненски кът и балкон, две спални, общ за всички стаи балкон, баня с тоалетна, втора тоалетна и антре. Апартаментът се намира на трети жилищен етаж и има североизточно изложение, с отлична панорама към околните планини и града. Състояние на имота: стени, подове и тавани - на груб строеж, дограма - от PVC, метална входна врата, електрическа и водопроводна инсталация - доведени до апартамента, без разводка. Към имота има прилежащо складово помещение с площ от 5.57 кв. м. До сградата има извод за газ, което позволява на новите собственици да газифицират имота си. Към настоящия момент се провежда процедура по подписване на окончателен договор с ЧЕЗ и осигуряване на партиди за всички самостоятелни обекти в сградата.

СГРАДА.
Сградата е построена през 2012 г., има стоманобетонна конструкция и стени от червена тухла и итонг. Фасадата е изолирана и боядисана в два светли цвята. Асансьорът е монтиран, но все още не е пуснат в експлоатация. Общите части се поддържат в сравнително добро общо състояние. Сградата има издадено удостоверение за въвеждане в експлоатация (акт 16) от 02.10.2019 г.

МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ.
Сградата се намира на изключително удобно място - близо до Община Сандански, магазини, 4 училища, 3 детски градини и на няколко минутки разстояние от центъра на града. Районът е с напълно изградена инфраструктура, а достъпът е по асфалтов път в много добро състояние.

ПРЕДИМСТВА.
- функционално вътрешно разпределение;
- просторен апартамент с панорамна гледка;
- близост до училища, магазини и центъра на града;
- много добра офертна цена.

Посочената цена е с включен ДДС.

Имотът може да бъде закупен с ипотечен кредит, отпуснат с безплатното съдействие на нашата агенция.

Купувачът заплаща агентско възнаграждение в размер на 3% (без ДДС).

Цена: 36,000 евро /с ДДС/
За контакт: Иван Шопов
тел.: 0877 737 722

На официалния ни сайт www.address.bg можете да разгледате всички наши оферти за имоти в Сандански и региона!

За контакти

Иван Шопов
0877737722
Сандански
Имейл: ishopov@address.bg
Тристаен апартамент за продажбаТристаен апартамент за продажбаТристаен апартамент за продажбаТристаен апартамент за продажба