Описание

АДРЕС Недвижими Имоти продава ПРИ ИЗКЛЮЧИТЕЛНИ ПРАВА едноетажна компактна вила в с. Ласкарево, на 7 км от град Сандански. Застроена площ - 22.80 кв. м, разпределена по проект на дневна с кухненски кът, санитарен възел и склад. Към момента вътрешните разделителни стени не са изградени. Сградата има отделни партиди за ток и вода. Необходимо е изграждането на септична яма, както и извършването на някои строителни и довършителни работи в сградата. ДВОР. Дворното място е с площ 485 кв. м. Има правилна форма и лек южен наклон на терена. Заградено е с телена мрежа. Достъпът откъм улицата е по бетонна рампа по проект, която се ползва и при паркиране на автомобили в двора.

СГРАДА.
Сградата има ивичест бетонов фундамент и тухлени стени. Покривът е с дървена конструкция, изолация и ламарина. Сградата има удостоверение за въвеждане в експлоатация (акт 16) от 30.08.2022 г.

МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ.
Вилата се намира в централната част на селото, а достъпът е по асфалтов път в добро състояние. Самото село е разположено на около 7 км от общинския център, като има транспортна връзка с гр. Сандански чрез автобус.

ПРЕДИМСТВА.
- компактна нова сграда;
- сравнително равно дворно място;
- отлично местоположение.

Купувачът заплаща агентско възнаграждение в размер на 600 EUR.

Цена: 19,900 евро

За контакт:
Иван Шопов - 0877 737 722
Марияна Ангелиева - 0884 186 724

За контакти

Иван Шопов
0877737722
Сандански
Имейл: ishopov@address.bg
Малка вила за продажба в с. ЛаскаревоМалка вила за продажба в с. ЛаскаревоМалка вила за продажба в с. ЛаскаревоМалка вила за продажба в с. Ласкарево