Описание

Предлагаме най-търсените и качествени локални пречиствателни станции за отпадъчни води с аеробна технология BIO CLEANER. Това са пречиствателни системи, които са произведени в Чехия и официален вносител за България е българската фирма Ейч Джи Енд Сонс.
Пречиствателните станции с аеробна технология BIO CLEANER са доказали своята ефективност и качество на работа и са най-продаваните локални пречиствателни съоръжения както в България, така и в цяла Европа. Това е технология на пречистване, която е сертифицирана в специализирани лаборатории и притежава сертификати, които се признават в цял свят. Показателите на пречистената вода са едни от най-добрите, а основното преимущество на тези пречиствателни съоръжения е, че при тях не се изисква никаква поддръжка и разходи за консумативи.
Фирмата вносител Ейч Джи Енд Сонс ги доставя и монтира на територията на цяла България като поддържа наличности за да може да реагира бързо и качествено на изискванията на своите клиенти.
Ако искате да имате пречиствателна станция, която да бъде с модерна технология на пречистване и да работи безпроблемно, то посетете сайта ; http://hg-sons.com/ и се запознай в детайли с Пречиствателните станции с аеробна технология BIO CLEANER.
Оферта може да поискате на адрес: http://hg-sons.com/kontakti.html

За контакти

В. Георгиев
0886772566
София
Имейл: eko_planeta@abv.bg
Фамилни пречиствателни станцииФамилни пречиствателни станцииФамилни пречиствателни станцииФамилни пречиствателни станции