Описание

Резервни части за кафе машини Saeco,Gaggia,Solis,Satrap,Miostar и др.

Работното време /9.00 до 18.00 /

Събота и Неделя - почивен денРешетка Saeco Minuto Код: 17001032
Решетка Saeco Intelia/Intuita Код: 027821
Решетка Saeco Odea Код: 11011128
Решетка Saeco xsmaill Код: 11005727
Решетка Saeco Incanto Код: 225741041
Решетка Saeco Syntia Код:11012706 / 17001066

За контакти

Николай Николов
0887701056
за цялата страна
Имейл: saecogroup@abv.bg
Резервни части кафе машини Saeco,Gaggia и др.Резервни части кафе машини Saeco,Gaggia и др.Резервни части кафе машини Saeco,Gaggia и др.Резервни части кафе машини Saeco,Gaggia и др.