Описание

Mokador избира само най -добрите плантации в света.
Сортът Арабика, най -ценният и деликатен, е избран от плантации, които се простират над тропически плата на най -малко 900 метра в Колумбия, Гватемала и Коста Рика. Сортът Робуста се избира от култури в Африка и Азия.

Дегустацията в местата на произход преди качването гарантира щателен контрол на качеството. Намесата на ценния човешки опит също е гарантирана във фазата на подбор във фабриката: съвременните производствени технологии и „ръчните фази“ позволяват да се съберат с почти абсолютна прецизност само най -добрите и адекватни зърна за отличен резултат от печенето.
Съхранението на всеки различен вид сурово кафе е отделно, за да се запазят различните характеристики. Перфектното почистване на суровината позволява да се даде на внимателно подбраните зелени кафени зърна „паспорт с превъзходно качество“.

Умението за смесване създава вкусовия и обонятелния баланс между Арабика, която придава на кафето мекота, сладост и кремообразност, и Робуста, която придава структура и тяло на еспресото.

Точното време на зреене за постигане на перфектно съзряване. След като се охлади и смеси със съвременни компютризирани системи, кафето се изпраща в специални силози: започва зреенето си и именно тук кафето придобива по -голямо тяло, вкус и аромат. За 10-15 дни кафето Mokador достига перфектна зрялост.

Mokador Extra Cream 70 % Arabica / 30 % Robusta

Цена: 25 лева с ДДС

Работното време /9.00 до 18.00 /

Събота и Неделя - почивен ден

мокадор,mokador,caffe,coffee,кафе,лаваца,кафе на зърна,капсули,саеко,kafe,kaffe,lavazza,lavazza blue,lavazza point,saeco,kafemashina,kapsuli,capsuli,kafe na zarna

За контакти

Saeco Group ltd
0887701056
за цялата страна
Имейл: saecogroup@abv.bg
Кафе на зърна Mokador Extra CreamКафе на зърна Mokador Extra CreamКафе на зърна Mokador Extra CreamКафе на зърна Mokador Extra Cream