Описание

ТОПЛО и ЧИСТО! Апартаментът е в нова сграда на 5 мин. пеша от хотел „Черно море”. Състои се от две отлично обзаведени самостоятелни непреходни стаи, баня/WC и коридор. Спалнята е обзаведена с две (три) единични легла, които по Ваше желание могат да бъдат събрани в голямо двойно легло. В дневната са обособени кът за спане с легло персон и половина, удобно за двойка или за сам и кухненска част, напълно оборудвана с хладилник, вградени котлони, абсорбатор, микровълнова фурна, кана за гореща вода, трапезна маса, посуда и прибори за хранене и приготвяне на храна, пералня. Стаите се заключват и могат да се наемат и поотделно при общо ползване на банята/WC.
Във всяка стая има климатик, телевизор с дигитална ТВ, безплатен високоскоростен Wi-Fi. КЛИМАТИЗАЦИЯ, ТОПЛА ВОДА, ИНТЕРНЕТ, ТВ СА ВКЛЮЧЕНИ В ЦЕНАТА и не се заплащат допълнително! На гостите се предоставя ЧИСТО спално бельо, хавлии, хигиенни консумативи, ютия и дъска за гладене. Неограничено ползване на топла вода.
Капацитет 4+1 човека.

ЦЕНА НА ВЕЧЕР ЗА ЦЕЛИЯ АПАРТАМЕНТ:
40 лв. за 1 или 2 човека;
45 лв. за 3 човека;
50 лв. за 4 човека

ЦЕНА НА СТАЯ:
за сам 20-25 лв.;
за двама 25-30 лв.;
за трима 30-35 лв.
По-високата цена е за стаята с кухненската част!

САМОСТОЯТЕЛНО НАЕМАНЕ НА СТАЯ с отделен вход и собствен санитарен възел за сам или двама 25 лв. на вечер. Виж тук: https://www.alo.bg/4742670

САМОСТОЯТЕЛНО НАЕМАНЕ НА СТАЯ с отделен вход, собствен санитарен възел и напълно оборудвана кухня за сам или двама 35 лв. на вечер!

Подробно описание може да намерите тук: http://varna-stai.alle.bg/
Настаняване след 14 часа. Освобождаване на стаите до 11 часа.

ОБЯВЕНИТЕ ЦЕНИ СА ВАЛИДНИ ОТ 1.10.2017 г. до 31.05.2018 г.

За контакти

Надежда
0885523388
Варна
Имейл: ngrantcharowa@abv.bg
НОЩУВКИ Варна под хотел Черно мореНОЩУВКИ Варна под хотел Черно мореНОЩУВКИ Варна под хотел Черно мореНОЩУВКИ Варна под хотел Черно море