Описание

ДО МОРЕТО! АПАРТАМЕНТ НАДЕЖДА е в нова сграда на 5 мин. пеша от хотел „Черно море”. Състои се от две отлично обзаведени самостоятелни непреходни стаи, баня/WC и коридор. Спалнята е обзаведена с голямо двойно легло 160/200 с висок луксозен матрак. В дневната са обособени две зони: зона за релакс с матрачен ъглов диван, който може да се ползва като две единични легла или, разтегнат, като удобно двойно легло. Зоната за хранене и приготвяне на храна е напълно оборудвана с хладилник, вградени котлони, абсорбатор, микровълнова фурна, кана за гореща вода, трапезна маса, посуда и прибори за хранене и приготвяне на храна, пералня.
Във всяка стая има климатик, LED телевизор с дигитална ТВ, безплатен високоскоростен Wi-Fi. КЛИМАТИЗАЦИЯ, ТОПЛА ВОДА, ИНТЕРНЕТ, ТВ СА ВКЛЮЧЕНИ В ЦЕНАТА и не се заплащат допълнително! На гостите се предоставя ЧИСТО спално бельо, хавлии, хигиенни консумативи, ютия и дъска за гладене. Неограничено ползване на топла вода.
Капацитет 4+1 човека.

ЦЕНА НА ВЕЧЕР ЗА ЦЕЛИЯ АПАРТАМЕНТ 50 лв.

САМОСТОЯТЕЛНО СТУДИО ЖЕЛАНИЕ с отделен вход и собствен санитарен възел за сам или двама 25 лв. на вечер. Само за 1 вечер цената е 30 лв..

Подробно описание може да намерите тук: http://varna-stai.alle.bg/
Настаняване след 14 часа. Освобождаване на стаите до 11 часа.

ОБЯВЕНИТЕ ЦЕНИ СА ВАЛИДНИ ОТ 1.10.2017 г. до 31.05.2018 г.

За контакти

Надежда
0885523388
Варна
Имейл: ngrantcharowa@abv.bg
НОЩУВКИ Варна под хотел Черно мореНОЩУВКИ Варна под хотел Черно мореНОЩУВКИ Варна под хотел Черно мореНОЩУВКИ Варна под хотел Черно море