Описание

KAЛЪФКА ЗAГЛYШИТEЛ ЗA GЅM **от 20 лв. на 12 лв.

Искате с едно движение да прекъснете сигнала на вашия телефон, без да го изключвате. Поставете телефона в калъфката, която заглушава всякакъв вид сигнал, без значение от GSM оператора или от това какъв модел е апарата.

Калъфката-заглушител за GSM е с две прегради- външна и вътрешна. Във вътрешната преграда телефонът губи пълен обхват, независимо към кой оператор е и на каква честота работи. Във външната преграда телефонът има нормален обхват и може да се използва за карти, билети, пари и др. и предпазване от радиационни вредни излъчвания.

Калъфът може да се ползва от всеки, на който му се налага често телефонът му да се изключва-включва. Неговата функционалност и практичност помага за много по-бързо и елегантно заглушаване на сигнала, без да се прибягва всеки път до писане на PIN кодове, пароли и т.н. и губене на ценно време. Обикновено се използва за заглушаване на GSM на специални места.

Всеки който позвъни когато телефонът е във вътрешната преграда, ще чува обичайното съобщение на оператора: "В момента няма връзка с абоната или е извън обхват!". По този начин, винаги ще имате правдоподобно оправдание за това, че не са могли да се свържат с вас, отколкото да го изключвате, и този който ви търси, да разбере от оператора, че "Телефонът на абоната в момента е изключен!”.
Цвят-черен, размери:130x90x4 mm и изработен от изкуствена кожа.

ПРОМОЦИОНАЛНА ШОКОВА ЦЕНА: 12 лв.

ПОКУПКИ:
София, пазар "Борово", павилион 12 (срещу входа на супермаркет Европа)
или по куриер на”Еконт Експрес”, такса при получаване от офиса 4,10 лв., (да се посочва името на офиса, а не адреса) и до адрес 6,50 лв. и получаване на следващия ден, а до селища без офис на Еконт таксата е 8,80 лв. и получаване до три работни дни.
Името на най-близкия офис на Еконт Експрес вижте в сайта: http://www.econt.com/offices/
За предпочитане е получаване от офиса в удобно за вас време, а не да се чака куриера цял
ден, а в събота да се доплаща допълнителна такса, както и при повишаване цената на бензина.

КОНТАКТИ: 0887/255 692; 02/855 26 35; albods@abv.bg

ИНТЕРНЕТ МАГАЗИН: www.albo-bg.com

За контакти

Димитър СТОЯНОВ
0887255692
София
Имейл: albods@abv.bg
KAЛЪФКА ЗAГЛYШИТEЛ ЗA GЅM **от 20 лв. на 12 лKAЛЪФКА ЗAГЛYШИТEЛ ЗA GЅM **от 20 лв. на 12 лKAЛЪФКА ЗAГЛYШИТEЛ ЗA GЅM **от 20 лв. на 12 лKAЛЪФКА ЗAГЛYШИТEЛ ЗA GЅM **от 20 лв. на 12 л