Описание

НОВО! ЗА ПЪРВИ ПЪТ У НАС!

МАГНИТЕН ЛЕЧЕБЕН КОЛАН
MAGNETIC BELT С 32 МАГНИТА

Магнитният колан MAGNETIC BELT наследява хилядолетната традиция на магнитотерапията, с която е световно известна китайската медицина. Магнитите и турмалинът съдействат за затопляне на кръста, отпускане на мускулите, увеличаване на притока на кръв и премахване на болката при спазми, скованост, възпаления и дискомфорт. Увеличеният приток на кръв спомага за отмиване на веществата, които причиняват болка.

Благодарение на система от 32 стратегически разположени магнита на колана, бързо се премахва болката, спазмите; успокояват се възпаленията, подобрява се микроциркулацията на кръвта и др.

КОЛАНЪТ ЛЕКУВА: дископатии; дискова херния; шипове на лумбалните прешлени; лумбаго; ишиас; артроза; възпаления и хронична преумора; неврологични проблеми и др.
Колкото по-продължително се носи колана, толкова повече се усилва неговото ползотворно въздействие и здравословен ефект.
Дължината на колана е 115 см., но поради своята еластичност може да достигне до 125 см. Ширината в областта на кръста е 15 см, а в краищата 11 см.
Коланът се пере на ръка, без химически препарати и без да се извива и усуква.

ВИДЕОКЛИП:
http://youtu.be/AdN8BKqRWJ8

Коланът е удобен за продължително носене от жени и мъже и помага за премахване на скованост, стягане, възпаления и непоносими болки в кръста и гръбначния стълб.

ПРОТИВОПОКАЗАНИЯ: при наличие на пейсмейкър; склонност към кръвоизливи; инфаркт на миокарда; метални импланти, реагиращи на магнит и непоносимост.

ПРОМОЦИОНАЛНА ШОКОВА ЦЕНА: от 60 на 28 лв.
При количества намаление и безплатна доставка!

ПОКУПКИ:
София, пазар БОРОВО, павилион 12
(срещу входа на супер Европа)
или по куриер на Еконт Експрес; такса при получаване от офиса 3,90 лв.,
до адрес 5,90 лв.,а до селища без офис такса 7,20 лв. и получаване до 3 дни.
Намаление на куриерската такса -20%!

КОНТАКТИ:
0887/255 692; 02/855 2635
albods@abv.bg

ИНТЕРНЕТ МАГАЗИНИ:
www.albo-bg.com
www.albobg.com

За контакти

Димитър СТОЯНОВ
0887255692
София, пазар Борово, павилион 12 /срещу входа на супер Европа/
Имейл: albods@abv.bg
НОВО! ЛЕЧЕБЕН КОЛАН С 32 МАГНИТА **от 60 на 2НОВО! ЛЕЧЕБЕН КОЛАН С 32 МАГНИТА **от 60 на 2НОВО! ЛЕЧЕБЕН КОЛАН С 32 МАГНИТА **от 60 на 2НОВО! ЛЕЧЕБЕН КОЛАН С 32 МАГНИТА **от 60 на 2