Описание

ОТКАЖИ ТЮТЮНОПУШЕНЕТО ЛЕСНО, БЪРЗО, БЕЗПРОБЛЕМНО
И ЗАВИНАГИ С ИНОВАТИВНИЯ МЕТОД ZEROSMOKE MAGNETS

** ПОЛУЧАВАШ 2 ПОДАРЪКА: ЕЛЕКТРОНЕН ТЕЛЕСЕН ТЕРМОМЕТЪР И
УНИВЕРСАЛНА ОТВАРАЧКА 4в1 И БИОМАГНИТИТЕ СТАВАТ БЕЗПЛАТНИ!
** НАД ДВА МИЛИОНА ПУШАЧИ СА СЕ ОТКАЗАЛИ ОТ ВРЕДНИЯ НАВИК
ИЗПОЛЗВАЙКИ НОВАТА ИНОВАТИВНА ТЕХНОЛОГИЯ ZEROSMOKE!

Вече сте опитвали: лепенки; дъвки; таблетки; електронни цигари; лазер; акупунктура; хипноза и др. за отказване на тютюнопушенето, но резултатите така и не идват, или са временни и със странични ефекти.

В последно време в помощ на пушачите решили да се откажат от вредния навик, се предлага нова иновативна технология за терапевтична акупресура на ухото под търговското наименование ZeroSmoke.
Използва аурикуларна терапия и принципите на акупресурата, за подтискане желанието за цигара. Аурикуларната терапия спомага за освобождаването на същите ендорфини, които се произвеждат при пушене.

Използват се два миниатюрни, дискретни, мощни биомагнита с минимални размери: 5х1 мм и 8х1 мм и 24-каратово златно покритие. Позлатяването е с цел засилване проводящите свойства на магнитите и предпазване на кожата от възможно дразнене и причиняване на алергии.

ZeroSmoke няма противопоказания, не дава странични ефекти и може да се използва без консултиране с лекар. Този нов метод не изисква ограничения върху ежедневния начин на живот. Той е ефикасен, лесен, евтин и напълно безопасен!

ZeroSmoke се използва като малкият магнит се поставя в предната горна част на ушната мида на лявото ухо („леваците” използват дясното ухо), а по-големия се поставя срещу него зад ухото. Поставянето на магнитите може да се премести в долната част на ухото, където се носят обиците, ако е по-удобно за поставяне и носене.

Магнитите взаимно се привличат и затова не падат. Те оказват натиск върху точката, стимулираща невротрансмитерите и предизвикват производството на същите ендорфини, които се освобождават при пушене.

С ZeroSmoke не е нужно цигарите да се отказват изведнъж. Може да се продължи да се пуши по време на първите 6-7 дни. Постепенно, се забелязва, че броят на цигарите се намалява и след 20-25 дни, желанието за пушене напълно изчезва.

Системата за индивидуална терапия е разработена и патентована в Италия и за разлика от повечето методи за отказване на цигарите не използва изкуствени заместители. Тя е изключително ефективна, получила е световен патент, преминала е клинични изследвания и е получила одобрение от европейски и американски здравни организации.

Магнитите се носят 3-4 ч. дневно и е препоръчително да се поставят
и носят в тиха и спокойна атмосфера след вечеря. Преди лягане магнитите се свалят.

ZeroSmoke системата е спечелила доверието на лекари и учени, и се споменава в десетки специализирани издания. Препоръчва се от Европейския център за контрол на тютюнопушенето и международни организации.

Статистиката отбелязва, че досега над 2 млн. пушачи са се възползвали от тази медицинска иновативна технология и безпроблемно успешно са се отказали от неприятния и вреден навик на тютюнопушене.

Видеоклипове:
http://youtu.be/OZ1Zd37f0CA - руски ез.
http://youtu.be/OM6oTuHDbxk - руски ез.
https://youtu.be/oUi-UdAN1iM - руски ез.
http://youtu.be/5hI_0CUYxfc
http://youtu.be/3M2nIuFvbns
http://youtu.be/4vxlKRwZFvo
https://youtu.be/ryjBf2LHm7s
https://youtu.be/8DXaok-aoqw

ZeroSmoke не трябва да се използва от хора с пейсмейкъри, дефибрилатори и други електро-медицински устройства, както и от бременни жени.
При получаване на нежелана реакция да се спре употребата на ZeroSmoke

Гаранция 1 г. Произход: Италия. Производител: Китай

ПРОМОЦИОНАЛНА ЦЕНА 19 лв.

ПОКУПКИ:
София, пазар "Борово", павилион 12
(срещу входа на супермаркет "Европа")
или по куриер на Еконт Експрес с наложен платеж; такса при
получаване от офиса 3,60 лв. и до адрес 5,70 лв. и получаване
на следващия ден, а до селища без офис на Еконт такса 7 лв. и
получаване до три работни дни.
Ползва се намаление на куриерската такса -20%!

КОНТАКТИ:
0887/255 692; 0876/702 828; 02/855 2635;
albods@abv.bg

ИНТЕРНЕТ МАГАЗИНИ:
www.albo-bg.com
www.albobg.com

За контакти

Димитър СТОЯНОВ
0887255692
София
Имейл: albods@abv.bg
ХИТ! ОТКАЖИ ЦИГАРИТЕ *19 лв +2 подаръкаХИТ! ОТКАЖИ ЦИГАРИТЕ *19 лв +2 подаръкаХИТ! ОТКАЖИ ЦИГАРИТЕ *19 лв +2 подаръкаХИТ! ОТКАЖИ ЦИГАРИТЕ *19 лв +2 подаръка