Описание

МАГНИТНА ЛЕЧЕБНА ЛЕНТА ЗА ГЛАВА СРЕЩУ ГЛАВОБОЛИЕ

** КРАЙ НА МЪЧИТЕЛНОТО ГЛАВОБОЛИЕ, БЕЗ ДА СЕ ТРОВИТЕ С ЛЕКАРСТВА!
** ИЗПОЛЗВА СЕ ПРИ СИЛНО ТАВОБОЛИЕ (МИГРЕНА); БОЛКИ ВЪВ ВРАТ ОТ
ОШИПЯВАНЕ, СХВАЩАНЕ, ПРИ ПРОБЛЕМИ СЪС СЪНЯ; ВИСОКО КРЪВНО,
ПРИ МАГНИТНИ БУРИ и др.!

Магнитната лента създава благоприятно за здравето магнитно поле, което осигурява широк, балансиран обхват на челото и слепоочията. Можете да завъртите лентата така, че да насочите магнитите към определени области, в които изпитвате болка. За да се освободите от болките във врата сложете лентата именно там. Тя е подходяща за използване във всяка област на тялото с цел облекчаване на болката и подобряване на кръвообращението. Изработена е от удобна, издръжлива и разтегателна материя. Размерът на магнитната лента е подходящ за всички и е лесна за поставяне чрез велкро лепенка.

Магнитната лента e предназначена при: главоболие (мигрена); болки във врата от ошипяване, схващане и др.; проблеми със съня: трудно заспиване, среднощно будуване, неспокоен сън и т.н.; при високо кръвно и др.
Забравете за влиянието на магнитните бури и климатичните промени!

Когато се поставят около главата магнитите генерират импулси от магнитно поле, които стигат до мозъка и по този начин се облекчава болката при главоболие. Стимулират се производството на хормоните серотонин и мелатонин. Серотонинът е хормонът, който контролира настроението, стреса и депресията, които често са свързани с мигрената. Мелатонинът е отговорен за биологичния часовник на човешкото тяло, който се свързва с безсъние, сезонни разстройства и мигрена.

Лентата се поставя на челото с магнитите навътре, лепенката попада отзад на тила. Може да завъртите лентата така, че да насочите магнитите към определени области, в които изпитвате болка. Тя е подходяща за използване във всяка област на тялото с цел облекчаване на болката и подобряване на кръвообращението.

Лентата може да се пере внимателно във вода при температура до 30 градуса на ръка като се избягва увиване и огъване. Не се пере в автоматична пералня и не се препоръчва химическо чистене.

Не е препоръчително лентата да се носи от бременни жени, деца и хора, които имат сериозни сърдечни проблеми.

Терапията с магнитната лента за глава е инвестиция за вашето здраве и спомага за по-добър живот, както и премахва необходимостта от скъпоструващи лекарства и чести посещения при лекар.

ПРОМОЦИОНАЛНА ЦЕНА: от 28 на 18 лв.

ПОКУПКИ:
София, пазар "Борово", павилион 12 (срещу входа на супермаркет Европа)
или по куриер на”Еконт Експрес”, такса при получаване от офиса 3,50 лв.,
до адрес 5,50 лв. и получаване на следващия ден, а до селища без офис
на Еконт таксата е 6,90 лв. и получаване до три работни дни.

Клиентите ползват намаление на куриерската такса -20%!

КОНТАКТИ:
0887/255 692; 02/855 2635; 0876/702 828
albods@abv.bg

ИНТЕРНЕТ МАГАЗИНИ:
www.albo-bg.com
www.albobg.com

За контакти

Димитър СТОЯНОВ
0887255692
Имейл: albods@abv.bg
МАГНИТНА ЛЕНТА СРЕШУ ГЛАВОБОЛИЕ и др. **от 28МАГНИТНА ЛЕНТА СРЕШУ ГЛАВОБОЛИЕ и др. **от 28МАГНИТНА ЛЕНТА СРЕШУ ГЛАВОБОЛИЕ и др. **от 28МАГНИТНА ЛЕНТА СРЕШУ ГЛАВОБОЛИЕ и др. **от 28