Описание

Пластирите за ставите с глюкозамин са напредничава добавка, съдържаща три ключови натурални съставки, които подпомагат поддържането на вашите стави здрави. Пластирите използват трансдермална технология за бавно освобождаване на съставките за период от 24 часа. Тези съставки са сухо замразени в пластира и се абсорбират от вашето тяло при контакт с кожата. Уникалната формула на пластирите за стави с глюкозамин, могат да допринесат ставите да са здрави в дългосрочен период. Пластирите са дискретни, водоустойчиви и лесни за употреба - просто сменете пластира веднъж в денонощието. Те са чудесно решение за вашето забързано ежедневие.

Пластирите за стави с глюкозамин съдържат три 100% натурални съставки + витамин С:
Глюкозаминът се появява естествено в тялото и спомага за безпроблемната работа на ставите, като спомага и за запазване на свързващата тъкан.
Хондроитина също се намира по естествен начин във вашето тяло и има няколко противовъзпалителни свойства. Изследователи са открили, че хондроитина спомага за потискане на болка, повишава подвижността на ставите и намалява нуждата от болкоуспокояващи.
Цетил миристолеат - мастна киселина, за чиято ефетивност има много проучвания. Предполага се, че въздейства като лубрикант на ставите и има противовъзпалителен ефект.
Витамин С

Има доказателства, че глюкозамин, хондроитин и цетил миристолеат имат способността да повишават подвижността на ставите и да намаляват болката в тях. Комбинирането на тези съставки в тройно решение, дава възможност да се окаже позитивен резултат върху здравето и подвижността на ставите.

Описание на продукта:
1 кутия (30 бр. Пластири)
Опаковката съдържа количество за 1 месец.

Внимание:
Само за външна употреба. Не използвайте върху разранена кожа. Да се съхранява на място недостъпно за деца.

Произведено за SnowdenHealthcare / Англия в съответствие с FDAGMP насоки за производство.
Срок на годност: 3 години

Цена: 1 брой - 28,50 лв.
3 броя - 27,00 лв.
6 броя - 25,50 лв.
10 броя - 24,50 лв.

ДОКАЗАНО ВИСОКО КАЧЕСТВО НА ПРОДУКТА ВЪВ ВЕЛИКОБРИТАНИЯ!
www.shop100.bg

За контакти

Станчев
0886335737
гр.Стара Загора, ул. Гео Милев 43, магазин Мелуна
Имейл: bezbolki@gmail.com
Обезболяващи пластири с глюкозамин - 30 брояОбезболяващи пластири с глюкозамин - 30 брояОбезболяващи пластири с глюкозамин - 30 брояОбезболяващи пластири с глюкозамин - 30 броя