Здравейте и добре дошли във Форумът на град Сандански. Препоръчваме Ви да се регистрирате и да участвате активно в общността. Може да се регистрирате от тук: РЕГИСТРАЦИЯ. Ако вече сте регистриран може да влезнете в профила си от тук: ВХОД.
Днес станах досадна,но искам в тази тема да си говорим за всичко,да си чатим,на моабетче и кой както иска да го нарече. Черпя ви едно следобедно кафенце и заповядайте да си говорим:
Здравейте,как сте днес? Дразня се на времето,искам слънчице малко. Да ви кажа като изкарвам децата все се намира кой да ми направи забележка,че били леко облечени или защо не му давам да яде шоколад-момченце било,трябва да опита. Глупости!!!
Радвам се,че ще пийнете кафенце с мен. Ние с мъжа ми имахме годишнина на 01.октомври-3 год. брак. Жалко само,че от работа не можехме да си отпразнуваме подобаващо.Но нищо-ще наваксаме.
Абе,хора!вие на работа ходите ли?Семейства имате ли?Деца нямате ли? Аз по-рано от 9ч не мога да седна ка компютъра.Не върху него,а на стола.Та всичко сте написали-казали в чата.По това време няма с кой една голешовска човек да си каже.