Мъж е с опасност за живота след катастрофа край Благоевград

59-годишен велосипедист пострада при пътно произшествие в Сандански. Инцидентът е станал на на кръстовище образувано от ул.”Свобода” и ж.к.Спартак в курортния град, когато колоездачът отнема предимството на лек автомобил “Ситроен Берлинго” и допуска ПТП.  Вследствие на инцидента, на сблъсъка е пострадал велосипедистът, който е транспортиран за лечение в "Пирогов". Пробата за наличие на алкохол в кръвта на водача на лекия автомобил е отчела отрицателен резултат.

Още една катстрофа е регистрирана в Благоевградско. Лек автомобил “Форд Фиеста” управляван от 45-годишна водачка от Благоевград, движейки се с несъобразена скорост, в посока от с.Зелен дол към Благоевград, занася и излиза в ляво от пътя, удря се в крайпътен знак и крайпътно дърво и пада в крайпътен скат.

Вследствие на инцидента, с опасност за живота, е пострадал 52-годишен мъж, който е пътувал в автомобила. Пострадалият е настанен за лечение в болницата в Благоевград. На водачката е направена проба с техническо средство за наличие на алкохол, която е отчела отрицателен резултат.