Описание

АДРЕС Недвижими Имоти дава под наем офис в нова сграда, разположена в централната част на гр. Сандански. Застроена площ - 46, 62 кв.м, разпределена на 2 преходни работни зали, балкон, санитарен възел и антре. Офисът се намира на втори етаж и има изложение югоизток/югозапад.. Състояние на имота: под - теракота, стени - гипсова шпакловка и латекс, дограма - от PVC, метална входна врата, интериорни врати - от MDF, напълно оборудван санитарен възел, окабеляване за телефон, кабелна ТВ и интернет. Едната зала е обособена като стая за почивка и е обзаведена със спалня, скрин и гардероб, като мебелите могат да бъдат изнесени по желание на бъдещите наематели. Отоплението е посредством климатици във всяка работна зала.

СГРАДА.

Сградата е представителна, многофункционална, с отлично изпълнена фасада. Построена е през 2010 г., има стоманобетонна конструкция и тухлени стени. Общите части се поддържат в много добро състояние. Асансьорът работи редовно, а входът на сградата е обезопасен.

Такса за обслужване на общите части - 20 лв. на месец.

МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ.

Сградата е разположена в централната част на град Сандански. В близост се намират Общината, адвокатски и нотариални кантори, банкови офиси, училища, централната поща, поликлиниката и стоматологична клиника, хотели със спа, множество магазини, книжарници, заведения.

ПРЕДИМСТВА.

- Просторен нов офис;

- Функционално вътрешно разпределение;

- Близост до всички важни административни и обществени учреждения.

УСЛОВИЕ ЗА НАЕМАНЕ: при подписване на договор наемателите заплащат наемната вноска за текущия месец и една месечна вноска като депозит, който се съхранява от наемодателя до изтичане срока на договора.

Наемателите заплащат еднократно агентско възнаграждение в размер на 50% от месечната наемна цена.

Наемна цена: 200 евро/месец

За контакт: Светлана Трендафилова
Тел.: 0882 903 044

За контакти

Светлана Трендафилова
0882903044
Сандански
Имейл: strendafilova@address.bg
Офис под наем в ЦГЧ, СанданскиОфис под наем в ЦГЧ, СанданскиОфис под наем в ЦГЧ, СанданскиОфис под наем в ЦГЧ, Сандански