Описание

АДРЕС Недвижими Имоти дава под наем офис, разположен на около 150 м от парка и централната пешеходна улица на гр. Сандански. Застроена площ - 48.36 кв.м. Офисът е разположен на партерен етаж и има северозападно изложение. Към имота има складово помещение със застроена площ от 15.46 кв.м, находящо се в сутерена. Състояние на имота: стени - фино завършени, подове - гранитогрес и теракота, санитарен възел - напълно оборудван.

СГРАДА.

Сградата е построена през 2007 г., има стоманобетонна конструкция и тухлени стени. Поддържа се в много добро общо състояние. Сградата има издадено удостоверение за въвеждане в експлоатация от 10.03.2008 г.

МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ.

Сградата се намира на около 150 м от парка на град Сандански и централната търговска улица. Достъпът е по асфалтов път в много добро състояние. В близост ще откриете интерхотел Сандански с прекрасен спа център, минерални басейни и заведения, тенис корт, множество магазини и др.

ПРЕДИМСТВА.

- добре поддържана сграда;

- удобен достъп до Околовръстното шосе и центъра на града;

- близост до всички градски удобства.

УСЛОВИЕ ЗА НАЕМАНЕ: при подписване на договор наемателите заплащат наемната вноска за текущия месец и една месечна вноска като депозит, който се съхранява от наемодателя до изтичане срока на договора.

Наемателите заплащат еднократно агентско възнаграждение в размер на 50% от месечната наемна цена.

Наемна цена: 205 евро/месец

За контакт: Светлана Трендафилова
Тел.: 0882 903 044

За контакти

Светлана Трендафилова
0882903044
Сандански
Имейл: strendafilova@address.bg
Просторен офис под наем в СанданскиПросторен офис под наем в СанданскиПросторен офис под наем в СанданскиПросторен офис под наем в Сандански