Описание

АДРЕС Недвижими Имоти дава под наем просторен и обзаведен двустаен апартамент в кв. Ливадица, гр. Сандански. Застроена площ - 72.57 кв. м, разпределена на дневна с кухненски кът и трапезария, спалня, просторна Г-образна тераса, антре и санитарен възел. Апартаментът се намира на четвърти жилищен етаж и има югоизточно изложение.
Състояние на имота: стени - на фина мазилка; подове - теракота и ламиниран паркет; входна и интериорни врати - от MDF; дограма - от PVC; оборудван санитарен възел; окабеляване за кабелна телевизия и интернет. Отоплението е посредством монтирани във всяка стая климатици. Имотът има отделни партиди за ток и вода.
Апартаментът се дава под наем във вида, показан на фотографиите, и разполага с всичко необходимо за ежедневието.

СГРАДА. Сградата е построена през 2010 г., има стоманобетонна конструкция и тухлени стени. Общите части са завършени и добре поддържани. Входната врата се заключва.

Такса за обслужване на общите части - 10 лв./месец.

МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ. Сградата се намира в кв. Ливадица, в близост до училище, детска градина, магазини и новата автогара. Центърът на града е на разстояние 5-6 минути пеша. Районът е с напълно уредена инфраструктура, а достъпът е по добре поддържан асфалтов път.

ПРЕДИМСТВА.
- функционално вътрешно разпределение;
- напълно обзаведен апартамент;
- спокоен и безопасен район;
- близост до всички градски удобства.

УСЛОВИЕ ЗА НАЕМАНЕ: при подписване на договор за наем наемателите заплащат наемната вноска за първия месец и една месечна наемна вноска като депозит, който се съхранява от наемодателя до изтичане срока на договора. Наемателите заплащат еднократно агентско възнаграждение в размер на 50% от месечната наемна цена.

Наемна цена: 307 евро/месец

За контакт: Светлана Трендафилова
Тел.: 0882 903 044

За контакти

Светлана Трендафилова
0882903044
Сандански
Имейл: strendafilova@address.bg
Двустаен апартамент под наем в гр. СанданскиДвустаен апартамент под наем в гр. СанданскиДвустаен апартамент под наем в гр. СанданскиДвустаен апартамент под наем в гр. Сандански