Описание

АДРЕС Недвижими Имоти продава ПРИ ИЗКЛЮЧИТЕЛНИ ПРАВА панорамен апартамент в бл. 3 на ж.к. Спартак, град Сандански. Застроена площ - 62.96 кв.м, разпределена на просторна дневна с усвоен балкон, отделна кухня, самостоятелна спалня, санитарен възел и антре. Апартаментът е разположен на шести етаж и има изцяло източно изложение, което осигурява добра естествена осветеност на стаите.

Състояние на имота: стени - шпакловка, тапети; подове - теракота, ламиниран паркет; дограма - от PVC, интериорни врати - от MDF в спалнята и дневната, дървена в кухнята, алуминиева в санитарния възел; метална входна врата; санитарен възел - фаянс и теракота, напълно оборудван.

Апартаментът е бил ремонтиран преди около 15 г. Като цяло има необходимост от частични ремонти и подмяна на част от наличното обзавеждане. Продава се във вида, показан на фотографиите.

Има възможност за трансформиране на кухнята в детска стая, като се обособи кухненски кът в дневната стая.

Към жилището има прилежащо избено помещение с площ от 8.40 кв.м.

СГРАДА.

Сградата е 8-етажна, тип ”панел”, построена около 1981 г. Поддържа се в сравнително добро общо състояние. Асансьорът работи с чип.

МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ.

Сградата се намира в началото на жилищния комплекс откъм ул. Беласица. В района има две детски градини и ясли, магазини за хранителни и промишлени стоки, плодове и зеленчуци, кафета, фризьорски салони, заведения за хранене и други.

ПРЕДИМСТВА.

- функционално разпределение с възможност за втора спалня;

- източно изложение с изобилие от дневна светлина;

- разнообразни магазини в района;

- близост до детска градина.

Можете да закупите апартамента с жилищен кредит, който агенцията ще Ви осигури с безплатното съдействие на Кредит Център.

Купувачът заплаща агентско възнаграждение в размер на 3% от продажната цена.

Цена: 52 580 евро

За контакт: Светлана Трендафилова
Тел.: 0882 903 044

За контакти

Светлана Трендафилова
0882903044
Сандански
Имейл: strendafilova@address.bg
Панорамен панелен апартаментПанорамен панелен апартаментПанорамен панелен апартаментПанорамен панелен апартамент