Описание

АДРЕС Недвижими Имоти дава под наем офис в нова сграда, разположена в централната част на гр. Сандански. Застроена площ – 52.00 кв. м, разпределена на 2 работни зали (едната от тях - с кухненски бокс), санитарен възел и антре. Офисът се намира на втори етаж и има северозападно изложение.
Състояние на имота: под – теракота, стени – фина варова мазилка, дограма - от PVC, входна врата и интериорни врати – от MDF, напълно оборудван санитарен възел, окабеляване за телефон, кабелна ТВ и интернет. Отоплението е посредством климатици във всяка работна зала. Сградата е отворена за наемателите на офиси от 07:00 ч. до 19:00 ч., след което входната врата се заключва.

СГРАДА.
Сградата е представителна, многофункционална, с отлично изпълнена фасада. Построена е през 2010 г., има стоманобетонна конструкция и тухлени стени. Общите части се поддържат в много добро състояние.

МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ.
Сградата е разположена в централната част на град Сандански. В близост се намират Общината, нотариална, счетоводни и адвокатски кантори, банкови офиси, училища, централната поща, поликлиниката и стоматологична клиника, хотели със спа, множество магазини, книжарници, заведения.

ПРЕДИМСТВА.
- Просторен нов офис;
- Функционално вътрешно разпределение;
- Близост до всички важни административни и обществени учреждения.

УСЛОВИЕ ЗА НАЕМАНЕ: при подписване на договор наемателите заплащат наемната вноска за текущия месец и една месечна вноска като депозит, който се съхранява от наемодателя до изтичане срока на договора.

Наемателите заплащат еднократно агентско възнаграждение в размер на 50% от месечната наемна цена.

Наемна цена: 230 евро/месец

За контакт:
Марияна Ангелиева - 0884 186 724
Иван Шопов - 0877 737 722

За контакти

Иван Шопов
0877737722
Сандански
Имейл: ishopov@address.bg
Офис под наем в центъра на гр. СанданскиОфис под наем в центъра на гр. СанданскиОфис под наем в центъра на гр. СанданскиОфис под наем в центъра на гр. Сандански