Описание

АДРЕС Недвижими Имоти продава ПРИ ИЗКЛЮЧИТЕЛНИ ПРАВА двуетажна еднофамилна къща в централната част на град Сандански. Разгънатата застроена площ е 149.49 кв. м, разпределена функционално между двата етажа, както следва: - първи етаж: дневна с трапезария и кухненски кът, преходна спалня с балкон и санитарен възел; - втори етаж: две самостоятелни спални с обща тераса, санитарен възел и коридор. Двата етажа са свързани посредством вътрешна стълба, като достъп до втория етаж има и чрез вита външна стълба до терасата. При необходимост вътрешната стълба може да бъде затворена и двата етажа да се ползват като отделни самостоятелни обекти, както фигурират в кадастъра.
Поради специфичното си местоположение в дъното на двора къщата има изцяло южно изложение, без отвори в стените към другите три посоки.

Състояние на имота: стени - фина мазилка и латекс; подове - ламиниран паркет, гранитогрес и теракота; дограма и врати - алуминиеви, кафяви, с монтирани комарници, външна щора в трапезарията; санитарни възли - фаянс и теракота, оборудвани.
Имотът се продава във вид и състояние, показани на фотографиите, без телевизора в дневната, картините и личните вещи на продавача.
Като цяло има необходимост от частични ремонти.
Къщата е изцяло газифицирана, като и отоплението, и топлата вода се осигуряват от газ. Наличен е слънчев бойлер на покрива, но след газифицирането е прекъсната връзката към водопроводната система на сградата.
Охлаждането през лятото е осигурено чрез климатици във всяка стая.
Къщата има просторно полуподземно мазе, което се използва за склад и за нуждите на газовата инсталация.

ДВОР.
Към къщата има 169 кв. м идеални части от дворното място, които са обособени специално за нея с договор за разпределено ползване и включват подход към сградата откъм улицата и правоъгълно пространство пред къщата, в което има маслинови дръвчета и масивно барбекю. Цялата площ на обособената част от двора е заградена и облагородена.

СГРАДА.
Къщата има стоманобетонна конструкция и тухлени стени. Фасадата е облицована с каменни плочи и гранитогрес. Сградата е построена чрез преустройство на по-стара стопанска сграда и е въведена в експлоатация с удостоверение № 77/21.10.2009 г. Състоянието ѝ отговаря на амортизацията за 14-годишния период на експлоатация.

МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ.
Къщата се намира в началото на ул. Георги Казепов, на около 50 м от централния площад, Дома на културата и централната търговска зона на града. Достъпът е по асфалтов път в много добро състояние. Мястото е централно и същевременно тихо и спокойно.
Районът е с напълно изградена инфраструктура, а в близост ще откриете всички видове магазини, поликлиники, поща, 3 училища, детска градина, банки, аптеки, заведения и всички други градски удобства.

ПРЕДИМСТВА.
- Самостоятелна еднофамилна къща;
- Облагородено прилежащо дворно място;
- Отлично местоположение;
- Близост до всички важни обществени сгради и търговски обекти.

Купувачът заплаща агентско възнаграждение в размер на 2%.

Цена: 215,000 евро

За контакт:
Иван Шопов - 0877 737 722
Марияна Ангелиева - 0884 186 724

За контакти

Иван Шопов
0877737722
Сандански
Имейл: ishopov@address.bg
Къща за продажба - на 50 м от площадаКъща за продажба - на 50 м от площадаКъща за продажба - на 50 м от площадаКъща за продажба - на 50 м от площада