Описание

АДРЕС Недвижими Имоти дава под наем два просторни цеха в Промишлената зона на град Сандански. Обща площ – около 3240 кв. м, разпределена на работни зали, складове, офиси и санитарни възли. Двата обекта са разположени на първи и втори етаж на сградата. Всеки от цеховете има височина над 4.00 м и много добра естествена осветеност. Налични са трифазен ток без ограничение на мощността, вода и канализация. Обектите разполагат с два асансьора – пътнически (до 500 кг) и товарен (до 1000 кг). За ползването на електрически ток с определена мощност наемателят заплаща еднократна такса на електроразпределителното предприятие, която се определя по специална методика на предприятието.

СГРАДА.
Сградата е масивна, със стоманобетонна конструкция и тухлени стени. Разположена е в собствен двор с контролиран достъп. Обектите са подходящи за разнообразни производствени дейности, шивашки цех или склад.

МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ.
Сградата се намира в заграден двор със самостоятелен вход, като е осигурен достъп и на товарни автомобили. Намира се в близост до автомагистрала Струма, Главен път Е79 и ж.п. гарата. Достъпът е по асфалтиран път в много добро състояние.

ПРЕДИМСТВА.
- просторни обекти с добра естествена осветеност;
- наличие на два асансьора;
- близост до всички важни транспортни комуникации.

Посочената наемна цена не включва дължимия ДДС и се отнася за квадратен метър наета площ.

УСЛОВИЕ ЗА НАЕМАНЕ: При подписване на договор наемателите заплащат наемната цена за текущия месец и една месечна вноска като депозит, който се съхранява от наемодателя до изтичане срока на договора. След края на първия месец се заплаща втори депозит в размер на сумата за изразходвана електроенергия в наетия обект за този месец.

Наемателите заплащат еднократно агентско възнаграждение в размер на 50% от месечната наемна цена.

Наемна цена: 1 евро/кв. м (без ДДС)

За контакт:
Марияна Ангелиева - 0884 186 724
Иван Шопов - 0877 737 722

За контакти

Иван Шопов
0877737722
Сандански
Имейл: ishopov@address.bg
Два цеха под наем в Промишлената зонаДва цеха под наем в Промишлената зонаДва цеха под наем в Промишлената зонаДва цеха под наем в Промишлената зона