Описание

Саекоекселент ЕООД продава кафе машина DeLonghi Dinamica Plus ECAM 370.95 S
С кафе машината можете да приготвите широка гама от топли напитки, традиционни еспресо и млечни напитки лате макиато. Налягане от 19 бара. Сензорен екран с 3,5 ”дисплей.
Регулиране на мелницата, функция Чернo кафе, Функция Caffe Latte, Функция Cappuccino, Функция Капакпучино +, Функция, Дисплей, Функция Doppio +, Функция Espresso, Функция Espresso Macchiato, Разширение за млякото, Вградена кафемелачка, Функция Latte Macchiato, Програмиране на количеството вода на чаша, Регулиране на количеството кафе, Контрол на температурата
Патентована система за лесно производство на пяна
Копнеете ли за вкусно капучино с кремообразна и плътна пяна? Изключителната система LatteCrema на DeLonghi използва смесително устройство, което автоматично доставя плътна, богата, дълготрайна млечна пяна - точно като професионален Barista! Освен това можете да контролирате плътността на пяната с помощта на вграден циферблат. Кафе машината е оборудвана с кана с мляко с двойна дебелина, която осигурява оптимална температура на млякото за по-дълъг период от време.

Изберете от 13 напитки
С кафе машината можете да приготвите широка гама от топли напитки, традиционни еспресо и млечни напитки лате макиато. Пълният избор от налични напитки можете да намерите в менюто за напитки. Тъй като имате възможност за регулиране, това ще ви помогне да приготвите кафе в различни по големина чаши. И като допълнителен бонус има функция за гореща вода - можете да правите чай, без да имате нужда от кана.
Кафе с перфектен аромат
Вътре в кафемашината има тиха 13-градусова стоманена мелница за използване на кафе на зърна. Тавата побира до 300 грама, а обиколката й е покрита с уплътняваща гума. Поради това той запазва ароматa на кафените зърна и готовата напитка ще зарадва всичките ви сетива. Можете също да използвате смляно кафе. Открийте ексклузивната функция “MY”: за да персонализирате всяка напитка, регулирайки количествата аромат и кафе / мляко, да се насладите на напитки, които напълно отговарят на вашия вкус!
Затопляне на чашата
За да запази приготвените напитки по-дълго, кафе машината има практична функция за пасивно затопляне на чашата. Просто поставете чашите върху горната неръждаема повърхност, където те ще се затоплят по време на приготвянето на кафето. Топлите чаши поддържат температурата стабилна и поддържат богатата пяна. Разбира се, има подвижен, лесен за поддръжка блок и 1,8 литров резервоар за вода.
Основни характеристики на автоматичната кафе машината De’Longhi ECAM 370.95
Стоманена мелница с 13 градуса на смилане
Налягане от 19 бара
2 дюзи за бързо приготвяне на 2 чаши кафе наведнъж
Термодвойка Мляко
Сензорен екран с 3,5 ”дисплей
Персонализиране на вашата сила, размер и температура на напитките
Може да се монтира и воден филтър
Тава за кафе с 14 чаши
Нагряване на чаши
Самопочистваща се система
Енергоспестяващ режим
Приложение за мобилна връзка
Система LatteCrema за перфектна пяна

За контакти

saecoexellent
0879466606
за цялата страна
Имейл: saecoexellent1@abv.bg
Саекоекселент ЕООД продава кафе машина DeLongСаекоекселент ЕООД продава кафе машина DeLongСаекоекселент ЕООД продава кафе машина DeLongСаекоекселент ЕООД продава кафе машина DeLong