Описание

Саекоекселлент ЕООД Ремонт на кафе машини Saeco, De Longhi,Melitta, Siemens, Bosch, Jura.
Най-хубавите кафе машини Saeco от професионалисти! Саекоекселлент ЕООД 17 години сервиз!

Оторизиран сервиз Саекоекселент ЕООД продава кафе машина Saeco Odea
Може да приготвите една или едновременно две чаши кафе. Изберете силата на напитката и количеството което Ви харесва. Ако искате капучино, използвайте дюза-капучинатор. Това става като просто включите бутона за парата и разбиете прясното мляко до получаване на гъста пяна. Кафемелачката с керамични ножове осигурява еднакво и винаги прясно смляно кафе. Чинийката на машината Saeco Odea Giro се регулира по височина. Вашата чаша може да се съхранява върху горната част на платформата на машината, въртящата се основа ще предостави лесен достъп до всички отделения на машина. За да се намали консумацията на енергия след известно време на престой кафе машината преминава в режим на пестене на електроенергия.
Всички машини имат ГАРАНЦИЯ и осигурен гаранционен и след гаранционен сервиз. Saecoexellent сервиз номер 1 с най-добра поддръжка и профилактика!
Предлагаме и резервни части за кафе машини Саеко Роял, Меджик, Ротел конфорта, Саеко Одеа, Талеа, Синтиа и др. Ново - предлагаме изкупуване на Вашата стара кафе машина (само роботи), без значение дали е работеща. Изпращаме с Еконт с направена застраховка, опция преглед и тест.

За контакти

tanerm
0889278039
Имейл: tanerm@abv.bg
продава кафе машина Saeco Odea